Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Sofrologia Caycediana

La sofrologia és una disciplina que utilitza tècniques de relaxació i visualització per al desenvolupament del benestar.
Consisteix en aprendre en primer lloc a relaxar-se física i mentalment en una postura còmoda ( ja sigui estirat ó assegut), mitjançant una sèrie de respiracions i visualitzacions positives a través de la veu del terapeuta, fins aconseguir una calma que deixa el cos i la ment en un estat entre la vigília i la son. En cada sessió el sofròleg aplica unes tècniques guiades ( que poden durar entre 15-30 minuts), adaptades a les necessitats de cada persona amb la intenció que les pugui practicar en la seva vida quotidiana.
Els primers beneficis s’observen en el COS FÍSIC. La persona aprèn a conèixer el seu cos i a relaxar-lo en la seva totalitat. També regula el sistema nerviós, per la qual cosa ajuda a fomentar els pensaments positius i a allunyar els pensaments negatius i l’estrès ; a partir d’aquí es poden treballar molts altres aspectes de la persona, així com EMOCIONS, VALORS, funcions COGNITIVES, ….i sobre tot aconseguir una actitud POSITIVA I SERENA DAVANT LA VIDA.
És important remarcar que perquè la vivència sigui notable i transformadora hi ha d’haver una repetició i un entrenament continuat.
La pràctica de la sofrologia pot ser de gran ajuda per:
– Tractar el dolor físic ( malalties reumatològiques, mals d’esquena, cefalees tensionals,…) o el dolor provocat per algun tractament mèdic.
– Combatre l’estrès i l’ansietat.
– Millorar la concentració i la memòria.
– Per relaxar els esportistes abans d’una competició.
– Millorar els trastorns de la son.
– Incrementar la confiança i seguretat en un mateix, així com l’autoestima.

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay