Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Serveis Kine Igualada

empleo
A Kine t’oferim un ventall de serveis molt ampli i una gran varietat d’activitats dirigides.
Les nostres instal·lacions consten de 2 locals:

Kine espai de salut, c/ masquefa 83, on es duen a terme totes les activitats dirigides.
Consulta la pestanya “activitats dirigides” per saber-ne més!
Kine fisioteràpia i salut, c/ masquefa 79-81, on realitzem totes les teràpies.
Aquí les tens recollides breument:

Vine a visitar-nos si necessites qualsevol d’aquests serveis:

 1. Massatges i fisioteràpia general:
  traumatològica, neurològica, reumatològica, problemes musculars-tendinosos-lligamentosos (contractures, esguinços , tendinitis), àlgies del raquis (cervicals, dorsals, lumbars, lumbociatàlgies), tractaments de cicatrius, fibromiàlgia, o si necessites un massatge relaxant…
 2. Especialitat en reeducació abdominal, uroginecològica, proctològica,obstètrica i perineal:
  problemes com les incontinències urinàries, prolapses, pèrdua de to abdominal o perineal, cicatrius d’episiotomia o cesària doloroses, restrenyiment, trastorns sexuals o si vols fer un seguiment de l’embaràs, preparar-te pel part, recuperar-te en el post-part…
 3. Sofrologia Caycedana i Tècniques Mézières
  La sofrologia és una disciplina que utilitza tècniques de relaxació i visualització per al desenvolupament del benestar.
  Mézières és un mètode que revoluciona el camp de la fisioteràpia ja que aconsegueix alleujar dolors i problemes musculars i/ó articulars , basant-se en POSTURES d’estirament i teràpia manual.
  El tractament pretén retornar la mobilitat global de forma progressiva, equilibrant la Respiració i estirant la musculatura escurçada, prenent consciència del propi cos i sempre amb la participació activa del pacient ( per tant la falta de cooperació fa impossible el tractament).
  Mézières aborda el dolor local tenint en comte el cos sencer, es practica de manera individual, assistit per un fisioterapeuta especialitzat i la durada aproximada és entre 45-60 minuts.
  Indicacions:
  – Lesions i dolor de la columna vertebra l i extremitats ( contractures, artrosi, hèrnies discals, escoliosi, hiperlordosi, hipercifosi…)
  – Tractament i prevenció de lesions per activitats professionals o esportives, que provoquen sobrecàrregues i moviments repetitius.
 4. Fisioteràpia respiratòria adults / infantil:
  bronquiolitis, bronquitis, vies aèries superiors obstruïdes, hipersecreció…
  Nens que estan sempre constipadets i tapats, que tenen dificultat per dormir, que estan cansats i mengen malament perquè els “moquets” els compliquen la vida…
  Adults amb patologia respiratòria (tractament de desobstrucció o reeducació)
 5. Drenatge limfàtic manual:
  massatge especial del sistema limfàtic. Recomanat quan hi ha problemes de retenció de líquids, cames pesades i/o doloroses (per exemple l’embaràs), tractament post-mastectomia…
 6. Naturopatia i alimentació:
  disciplina que vetlla per prevenir i recuperar l’estat de salut basant-se en mètodes naturals. Aquestes mètodes inclouen un ampli ventall de teràpies: les essències florals, les sals de Schussler, la teràpia humoral, l’auriculoteràpia, l’iriologia, el reiki, la fitoteràpia  i els olis essencials… I té especial rellevància l’alimentació saludable.
 7. Medicina Tradicional Xinesa (MTX) i Acupuntura
 8. Osteopatia
 9. Psicologia i Coaching
 10. Programació Neuro Lingüística
 11. Quiropòdia:
  cura dels peus i de les ungles “pedicura” + massatge podal
 12. Curs de massatge infantil,  criança & coaching maternal
 13. Tractaments “no-físics” / treball d’emocions-treball energètic :
  quan els problemes van més enllà del propi cos físic; pors, fòbies, depressions, dol, canvis difîcils en la vida, enveges, malestar, tristesa… quan quelcom no funciona en la vida! Teràpia energètica, elixirs florals (Bach, Austràlia, Califôrnia…), registres Akhasics, sanacions…
 14. Estètica facial acupuntural: teràpia única dissenyada per reduir, minimitzar i corregir les evidències visuals de l’envelliment.

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay