Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Serveis Kine Igualada


A Kine t’oferim un ventall de serveis molt ampli i una gran varietat d’activitats dirigides.
Les nostres instal·lacions consten de 2 locals:

Kine espai de salut, c/ masquefa 83, on es duen a terme totes les activitats dirigides.
Consulta la pestanya “activitats dirigides” per saber-ne més!
Kine fisioteràpia i salut, c/ masquefa 79-81, on realitzem totes les teràpies.
Aquí les tens recollides breument!

Vine a visitar-nos si necessites qualsevol d’aquests serveis:

 1. Fisioteràpia general i especialitzada:
  traumatològica, neurològica, reumatològica, problemes musculars-tendinosos-lligamentosos (contractures, esguinços, tendinitis), àlgies del raquis (cervicals, dorsals, lumbars, lumbociatàlgies), tractaments de cicatrius, fibromiàlgia, pre i post-operatoris,
 2. Massatges:
  un ampli ventall on escollir! massatges de benestar, de recuperació, esportius, orientals, Ayurveda… ens adaptem a la pressió que t’agrada, a l’objectiu que estiguis buscant.
 3. Especialitat en reeducació abdominal, uroginecològica, proctològica, obstètrica i perineal FEMENINA:
  problemes com les incontinències urinàries, prolapses, pèrdua de to abdominal o perineal, cicatrius d’episiotomia o cesària doloroses, restrenyiment, hemorroides o fissures, trastorns sexuals.
  Vine a fer un seguiment de l’embaràs, millorar la postura i el to abdominal, evitar molèsties, adaptar la teva activitat esportiva, preparar-te pel part, recuperar-te en el post-part…
 4. Urologia i sòl pelvià MASCULÍ:
  problemes com les incontinències urinàries, pèrdua de to abdominal o perineal, cicatrius d’operacions vàries que afectin la zona (per exemple pròstata), restrenyiment, hemorroides o fissures, trastorns sexuals, etc…
  Important: per accedir a aquest servei d’urologia masculina es necessita prescripció mèdica o derivació de company/es professionals de la salut.
 5. Especialitats de fisioteràpia en:
  Reeducació de l’ATM (articulació tèmporo mandibular): problemes d’oclusió, bruxisme, luxacions i subluxacions…
  Exercici terapèutic dirigit: proposta d’exercicis de reeducació adaptats a l’estat físic de cadascú, seguint un pla de tractament global.
  Esport professional i amateur: dirigit a millorar les performances de l’esportista, les possibilitats del propi treball. Resolució de lesions físiques (ruptures musculars, inestabilitats articulars, problemes tendinosos, capsulars, etc)> TÈCNIQUES UTILITZADES: embenats neuro-musculars, relaxació instrumental miofascial (ganxos), mètode Pilates reeducador, tècniques de relaxació, tècniques musculars i miofascials, harmonització articular, massatge, estiraments, exercici terapèutic dirigit…
 6. Fisioteràpia respiratòria adults / infantil:
  bronquiolitis, bronquitis, vies aèries superiors obstruïdes, hipersecreció…
  Nen@s que estan sempre refredats i tapats, que tenen dificultat per dormir, que estan cansats i mengen malament perquè els “moquets” els compliquen la vida…
  Adult@s amb patologia respiratòria (tractament de desobstrucció o reeducació)
 7. Llevadora IBCLC (Consultora de Lactància Certificada):
  Assessorament i acompanyament en la salut sexual i reproductiva de la dona (cicles menstruals, salut vulvo-vaginal, embaràs, post-part, lactància…). Acompanyament i pautes per l’inici de vida d’un nounat (baix pes, problemes de lactància, benestar general, alimentació i son…)
 8. Suport a la maternitat:
  cursos de prepart i educació p/maternal EN GRUP i INDIVIDUAL.
  curs d’hipnopart individual
  curs de massatge infantil.
  Psicòloga perinatal i llevadora
 9. Sofrologia Caycediana i Tècniques Mézières
  La sofrologia és una disciplina que utilitza tècniques de relaxació i visualització per al desenvolupament del benestar.
  Mézières és un mètode que revoluciona el camp de la fisioteràpia ja que aconsegueix alleujar dolors i problemes musculars i/ó articulars , basant-se en POSTURES d’estirament i teràpia manual.
  El tractament pretén retornar la mobilitat global de forma progressiva, equilibrant la Respiració i estirant la musculatura escurçada, prenent consciència del propi cos i sempre amb la participació activa del pacient ( per tant la falta de cooperació fa impossible el tractament).
  Mézières aborda el dolor local tenint en comte el cos sencer, es practica de manera individual, assistit per un fisioterapeuta especialitzat i la durada aproximada és entre 45-60 minuts.
  Indicacions:
  – Lesions i dolor de la columna vertebra l i extremitats
  ( contractures, artrosi, hèrnies discals, escoliosi, hiperlordosi, hipercifosi…)
  – Tractament i prevenció de lesions per activitats professionals o esportives, que provoquen sobrecàrregues i moviments repetitius.
 10. Drenatge limfàtic manual:
  massatge especial del sistema limfàtic.
  Recomanat quan hi ha problemes de retenció de líquids, cames pesades i/o doloroses (per exemple l’embaràs), tractament post-mastectomia…
 11. Fisioteràpia estètica:
  preparar el cos abans d’una intervenció quirúrgica (millora l’estat del cos per rebre-la i permet una millor recuperació) i/o acompanyar el cos un cop l’operació efectuada (drenar, remuscular, treball de teixits i pell…)
  La fisioteràpia estètica també treballa per a tu sense passar per quiròfan: facial, pits, panxa, cuixes i glutis… amb tècniques de drenatge, massatge, pauta d’exercicis i el nostre aparell de radiofreqüència Winback.
 12. Quiropòdia:
  cura dels peus i de les ungles “pedicura” + massatge podal
 13. Reflexoteràpia podal:
  tècnica de massatge específica per a treballar tots els sistemes del cos a través dels peus. Treball de l’esfera física i/o emocional.
 14. Osteopatia:
  conjunt de tècniques suaus i agradables per retornar la salut al cos, a nivell estructural, visceral i crànio-sacral)
 15. Psicologia:
  acompanyament a processos de canvi de la vida, on ens cal un recolzament i redireccionament de la mà d’un@ professional.
 16. Programació Neuro Lingüística:
  és el mètode que utilitza la comunicació verbal i no verbal com a eina per saber com treballa la ment.
  Tot i que els seus orígens provenen de la psicoteràpia i psicologia no és pròpiament una teràpia psicològica.

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay