Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Psicologia

TERÀPIA EN STAND BY
ESPEREM OFERIR-LA BEN AVIAT

A la vida trobem moments en què les circumstàncies vitals poden ser complicades, i generen malestar afectant diferents àrees del nostre entorn (social, familiar, laboral, salut…..).
Tot i que formen part del nostre aprenentatge de vida, a vegades ens costa adaptar-nos i necessitem d’una ajuda externa per afrontar les dificultats que van sorgint, ja que hem d’afrontar situacions que exigeixen molt d’esforç.
Entenem l’ésser humà com una unitat holística i que qualsevol persona té o pot aprendre els recursos necessaris per liderar la seva vida, i buscar solucions als seus problemes.
Així el nostre objectiu és acompanyar-te en el teu procés, a expandir la teva consciència perquè siguis part activa en el teu camí de millora en la teva salut, de canvi, o de descoberta de tu mateix, mentre aprens a estimar-te. En definitiva, a trobar el teu equilibri físic, emocional, energètic i espiritual.

Desprès d’una avaluació inicial del problema s’estableix un pla terapèutic específic apropiat a les característiques de cada client.

La PSICOLOGIA és la ciència que entén la salut com un tot integrat biològic, psicològic i social. Ens permet comprendre el comportament humà, els patrons de personalitat, els trets de caràcter, els processos de les emocions, la part conscient i inconscient de la ment humana, en definitiva, com ens sentim i com repercuteix en el nostre entorn.

La teràpia psicològica aprofundeix de forma positiva en el món interior de la persona per crear un procés d’introspecció, ajudant la persona a que es conegui més i millor a sí mateixa per tal de gaudir de millor salut.

T’oferim:
teràpia individual
teràpia de parella
teràpia sexual
teràpia familiar

INDICACIONS:

Trastorns psicosomàtics: Malalties cròniques d’origen psicològic (fibromiàlgia, fatiga crònica…..)
Tractament psicològic d’hàbits i malalties: obesitat, asma, diabetis, hipertensió, etc….
Alteracions de l’estat d’ànim: depressió, distímia
Trastorns d’ansietat: fòbies, crisis d’angoixa, obsessions – compulsions, estrès….
Trastorns de personalitat
Trastorns adaptatius: Problemes laborals, baixa autoestima, falta d’autocontrol, agressivitat, trastorns del son…
Trastorns alimentaris: anorèxia, bulímia etc..
Processos de dol
Dificultat de relacions interpersonal: fòbia social, timidesa, entrenament en assertivitat,…
Conflictes de parella: procés de separació, falta de comunicació, dificultats en la sexualitat,…
Addicions

La PROGRAMACIÓ NEUROLINGÜÍSTICA (PNL) és el mètode que utilitza la comunicació verbal i no verbal com a eina per saber com treballa la ment, com les persones construïm els nostres pensaments, com aprenem, com observem i filtrem les nostres experiències sensorials. Ens mostra quines estratègies internes seguim per estar tristos, alegres, deprimits, eufòrics, motivats, etc i com podem aprofitar les habilitats de cadascú i les dels altres per canviar i evolucionar positivament.
Tot i que els seus orígens provenen de la psicoteràpia i psicologia no és pròpiament una teràpia psicològica.

La PNL ens dóna eines molt efectives per ajudar a afrontar el problema des de l’arrel, a enquadrar els pensaments i creences al respecte i a redefinir un nou comportament, reentrenant la ment per sanar de forma ràpida i pràctica qualsevol situació que impedeixi el desenvolupament de la persona.
Podem gestionar més eficaçment els nostres estats emocionals i enfocar-nos als nostres objectius, siguin personals, familiars, laborals, de salut, etc..

Partim de la base que les persones no coneixem la realitat tal i com és, sinó que cadascú de nosaltres representa la realitat a la seva manera, és a dir, de forma subjectiva. És com si cadascú de nosaltres portéssim unes ulleres personalitzades i diferents dels altres i que ens fan veure el món d’una manera concreta: la nostra. El nostre “mapa” de la nostra realitat. Però l’ altra persona ho percep completament diferent, ja que té també el seu propi “mapa”.
Aquest “mapa” configura les nostres actuacions, el nostre dia a dia i la nostra vida i relacions. La PNL amb les seves tècniques i eines ens ajuda a conèixer aquest mapa i el dels altres.

Tenint present que l’origen de moltes malalties està en la ment inconscient i que el cos és només el lloc on es manifesten, la PNL, no es centra només en els símptomes, sinó que es centre en els nivells més profunds del ésser humà i de la personalitat, produint canvis generatius i evolutius en les persones, per tal de que puguin desenvolupar tot el seu potencial, enfocant-se en l’estat ideal que la persona vol aconseguir.
Per tant aprendre a conèixer el nostre funcionament és fonamental si volem canviar el nostre exterior. Primer cal prendre consciència de com actuem, dels nostres hàbits, creences, experiències, per poder canviar el nostre interior i configurar nous programes mentals que ens ajudaran a potenciar les nostres capacitats i habilitats.

QUAN ÉS INDICADA LA PNL???

Per millorar la salut física i mental
Pel desenvolupament personal, laboral i social
Per augmentar la confiança, motivació, autoestima
Per la gestió d’emocions, i estats d’ansietat, estrès, fòbies,
Per millorar la comunicació amb els teus fills, parella, amics, companys de treball….
Per l’autoconeixement de les pròpies reaccions

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay