Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Què és la Fisioteràpia?


La fisioteràpia és la ciencia
de la salut que s’ocupa de la part física
del nostre ésser.

El/la fisioterapeuta és un@ professional de la salut que ha cursat uns estudis universitaris i posseeix un títol i uns coneixements que li permeten tractar qualsevol dolència física.
Si bé el paper més conegut d’un@ fisioterapeuta és el de “tractar” també són cabdals els seus rols de prevenció i detecció precoç d’una alteració o patologia, i l’adaptació al nou entorn i nova situació en el cas de seqüeles o canvis permanents.

Per a dur a terme aquestes tasques el/la fisioterapeuta utilitza mitjans físics com el massatge, les manipulacions, les mobilitzacions, els estiraments passius, la termoteràpia, la crioteràpia, l’electroteràpia, la tecarteràpia, els ganxos, els embenats neuro-musculars (“kinesiotape”), etc.
Són eines importantíssimes els consells i l’entrenament personalitzat: exercicis específics de reforç o d’estirament, aprenentatge per evitar gestos lesius i postures corporals incorrectes, millora de les capacitats corporals…
L’èxit del tractament passa per un treball d’equip: el/la fisio + TU

Existeixen dins de la fisioteràpia vàries especialitats:

  • Traumatològica
  • Reumatològica
  • Esportiva
  • Pediàtrica
  • Respiratòria
  • Geriàtrica
  • Obstètrica

Quan es necessita fisioteràpia?

En algunes ocasions pot ser que el teu metge o osteòpata et derivi ( o suggereixi) d’anar a veure un@ fisioterapeuta, però no cal cap prescripció mèdica per utilitzar-ne els serveis.
Si pateixes d’alguna dolència, o tens algun handicap temporal o permanent no dubtis en consultar-ne un@.
Si t’han d’operar, vine! la intervenció quirúrgica i el post-operatori seran més fàcils i eficaços amb un treball previ, segur. I si ja t’han operat ens hi hem de posar el més aviat possible… cicatrius, guany articular i muscular, propiocepció, retorn a l’activitat…

Però saps que et podem ajudar ABANS de que et passi quelcom?
Podem treballar millorant les capacitats físiques del teu cos, la teva postura, la gestualitat en la vida diària i a la feina, l’ergonomia en la teva vida, analitzar com practiques esport o què necessites per practicar l’activitat física que t’agrada.
Sovint som el vincle entre varis professionals: podòlegs, osteòpates, posturòlegs, odontòlegs, metgesses, ginecòlogues…
No fa falta estar “malalts” per beneficiar-nos dels l’acompanyament d’un@ fisioterapeuta.

Informa’t de totes les especialitats que existeixen… embaràs i postpart, pediatria, respiratòria, esportiva… el nostre camp d’actuació és molt ampli!

La fisioteràpia et proporciona un millor coneixement del teu cos així com un millor estat de salut global.

POSA UN@ FISIOTERAPEUTA A LA TEVA VIDA!!!

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay