Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Fisioteràpia


La fisioteràpia és la ciencia
de la salut que s’ocupa de la part física
del nostre ésser.

El fisioterapeuta és un professional de la salut que ha cursat uns estudis universitaris i posseeix un títol i uns coneixements que li permeten tractar qualsevol dolència física. Si bé el paper més conegut d’un fisioterapeuta és el de “tractar” també són importants els seus rols de prevenció i detecció precoç d’una alteració o patologia, i l’adaptació al nou entorn i nova situació en el cas de seqüeles o canvis permanents.

Per a dur a terme aquestes tasques el fisioterapeuta utilitza mitjans físics com el massatge, les manipulacions, les mobilitzacions, els estiraments passius, la termoteràpia, la crioteràpia, l’electroteràpia, etc. També són importants els consells i l’entrenament personalitzat: exercicis específics de reforç o d’estirament, aprenentatge per evitar gestos lesius i postures corporals incorrectes…

Existeixen dins de la fisioteràpia vàries especialitats:

  • Traumatològica
  • Reumatològica
  • Esportiva
  • Pediàtrica
  • Respiratòria
  • Geriàtrica
  • Obstètrica…

Quan es necessita fisioteràpia?

En algunes ocasions pot ser el vostre metge o osteòpata qui us derivi ( o suggereixi) d’anar a veure un fisioterapeuta, però no cal cap prescripció mèdica per utilitzar-ne els serveis. Si patiu d’alguna dolència, o teniu algun handicap temporal o permanent no dubteu en consultar-ne un. Hi ha etapes de la vida que sense estar “malalts” podem beneficiar-nos dels coneixements d’un fisioterapeuta, com podria ser el cas de la preparació al part o del post-part.

La fisioteràpia us proporciona un millor coneixement del vostre cos així com un millor estat de salut global.

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay