Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Seguiment físic de l’embaràs

Fisioteràpia:

Sessió amb fisioterapeutes especialitzades en obstetrícia i uroginecologia.

Vols un “Embaràs òptim & Manteniment de l’estat de salut”?: aprendràs exercicis específics de treball postural i abdominal, consells i pautes de prevenció, cura del sòl pelvià i els hàbits miccionals & defecatoris.

Tractem qualsevol alteració / malestar / problema físic tot al llarg de l’embaràs: mals d’esquena, ciàtica, cames pesades, retenció de líquids, rampes, posicionament corporal…

El teu bebè està de natges? Postures i maniobres innòcues: espai a la pelvis, alliberament de tensions, mobilitat i possibilitats de recol·locació espontània per part del bebè.

T’han programat una cesària o creus que tens moltes probabilitats que te la facin? Vine a preparar-te! Explicacions i resolucions de dubtes + pautes de cures post-cesària. És molt important!!!

Posa un@ fisioterapeuta al teu embaràs, serà més saludable!

Osteopatia:

Tècnica suau i respectuosa, acompanya des de la profunditat del tractament tota l’etapa de gestació de la dona, i també el post-part així com el nounat.

No fa falta tenir molèsties ni trobar-se malament per venir a veure el nostre osteòpata! Aquesta teràpia t’ajudarà a tenir un embaràs més saludable ja que intervé en tots els sistemes del nostre cos: nerviós, limfàtic, estructural…

El teu bebè està de natges? Postures i maniobres innòcues: espai a la pelvis, alliberament de tensions, mobilitat i possibilitats de recol·locació espontània per part del bebè.

Consulta l’apartat TERÀPIES i veuràs com l’osteopatia et pot acompanyar.

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay