Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Qui som

CrisQ(1)

Cristina Martí

Fundadora i directora de Kine fisioteràpia i salut & Kine espai de salut.

 • Diplomada en Fisioteràpia per la Fundació Universitària del Bages (UAB), 2001.
 • Especialitzada en Reeducació abdominal, uroginecològica, coloproctològica, obstètrica i perineal des de 2002. (J.M. Amostegui, M. Caufriez, L. Guillarme i G. Valancogne, UAB Manresa).
 • Seguidora de la metodologia de Dra. Bernadette de Gasquet des de la seva descoberta l’any 2008: curs “abdominals parem el massacre!” (CEKCB Bretanya francesa) i posteriorment tota la seva literatura francesa en el món de la maternitat: preparació al part – post part immediat i tardà.
 • Actualització de fisioteràpia en obstetrícia l’any 2011. ( J.M. Amostegui, UAB Manresa)
 • Master-expert en Gimnàstica Abdominal Hipopressiva l’any 2013. (M. Caufriez, CEKCB Bretanya francesa).
 • Especialista en Pessaris per Sinergia Formación, amb Elena Pozo (Girona 2020).
 • Especialista en Radiofreqüència / Tecarteràpia per Winback Academy, 2021.
 • Cursos varis en tècniques/patologies de fisioteràpia: embenats neuro-musculars, patologia de genoll, tractament d’escoliosi vertebral, fibromiàlgia, estabilització vertebral…

Experiència laboral repartida entre Catalunya (2001-2004 i 2010 fins l’actualitat) i França (2004-2009).
Professora a l’escola d’auxiliar de puericultura a St Laurent du Maroni (Guaiana francesa).

Li agrada fer difusió de la seva professió, participant a xerrades i tallers, a través de la premsa local o les xarxes socials.

La Cristina ha posat tota la seva energia en crear un centre on donar un servei global a la persona, fugint de vells models de fisioteràpia on només es té en compte la part del cos afectada.
És amiga de les teràpies energètiques, subtils i naturals.

Apassionada de les panxes i dels nens que s’hi amaguen, tracta amb respecte i amor aquesta etapa tan especial en la vida d’una dona (i de les seves parelles).

Mare d’un nen fantàstic que ha aportat l’experiència personal a l’experiència professional que ja tenia.

Barbara

Bàrbara Montes

Professora de Ioga:

 • Ioga Vinyassa
 • Ioga per a embarassades
 • Ioga mare&bebè
 • Ioga per a adolescents

Com a professora de ioga, el meu objectiu és ajudar als ioguis a gaudir de la seva pràctica d’una manera segura i amable. Animar-los a progressar i a explorar els seus cossos. L’alineament del cos, l’acceptació i l’amabilitat amb ells mateixos i amb els altres és el focus d’atenció de les meves classes.

Rigorosa i fidel al seu estil de vida, es lleva molt d’hora cada dia per practicar ioga i estar al 100% pels adeptes ioguis de Kine.

Sira

Sira Alegre

 • Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Ramon Llull, Blanquerna, 2007.
 • Especialitzada en Reeducació abdominal, coloproctològica, uroginecològica, uroandrològica, obstètrica i perineal des del 2008.
 • Fisiosexologia a l’Institut de la Sexualitat i la Parella, 2008.
 • Instructora de massatge infantil per l’Associació Espanyola de massatge, 2014.
 • Màster-expert en Gimnàstica abdominal hipopressiva & Fisiosexologia, mètode Marcel Caufriez, 2019.
 • Especialista en Radiofreqüència/ Tecarteràpia per Winback Academy, 2021.Des dels inicis de la seva trajectòria curricular té una clara vocació per l’àmbit de la salut.
  Titulada com a Auxiliar de clínica l’any 1999 decideix formar-se també com a Tècnic de Farmàcia, 2001, i Tècnic Superior en fabricació de productes farmacèutics i afins, 2003.

Havent descobert la Reeducació del sòl pelvià a 1r any de carrera, enfocà les formacions postdiplomada cap aquest camp: ecografia pelviperineal, nutrició en les disfuncions del sòl pelvià, exercici terapèutic en embarassades … així com cursos especialitzats en incontinència urinària i disfuncions del sòl pelvià MASCULINES i FEMENINES, disfuncions coloproctològiques, embaràs i obstetrícia. La seva activitat assistencial ha estat des del principi una combinació entre aquesta reeducació tan específica i la fisioteràpia músculo-esquelètica.

Es formà també en punció seca, embenat neuromuscular & mètode Pilates per a fisioterapeutes oferint així un ventall de tècniques per a dur a terme els tractaments d’una manera global. Després de passar per l’àmbit hospitalari, residència, centres concertats i privats, un canvi de residència la porta a Igualada per integrar el nostre equip.

Mare d’una nena i un nen. Tot somriure i rínxols, la Sira us acompanyarà amb la seva globalitat pel camí de la salut.

laura

Laura Antúnez

 • Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Rovira i Virgili, 1998.
 • Diplomada en Auxiliar de Geriatria l’any 2004 (FERS Catalunya)
 • Màster en Sofrologia Caycediana (Barcelona 2003 i ampliació Andorra 2005).
 • Postgrau en Drenatge Limfàtic Manual.
 • Especialista en Radiofreqüència/ Tecarteràpia per Winback Academy, 2021.

Pluriformada en tècniques de fisioteràpia com: Mézières, embenat neuro­muscular, neurociències clíniques i tècniques de relaxació, la seva inquietud per aprendre la porta a seguir cursos com ‘”urgències traumatològiques en fisioteràpia”, “diagnòstic en fisioteràpia”, “exercici físic, esport i salut” o “sistema integral terapèutic” (nutrició, oligoelements, flors de bach, homeopatia … ) entre d’altres. La seva experiència professional es divideix entre el món de la fisioteràpia en geriatria, i la fisioteràpia global de consultes externes en pacients.

Ha estat fisioterapeuta a l’Asil d’Igualada, a l’Hospital d’Igualada i a Centres de fisioteràpia privats abans d’incorporar-se a l’equip de Kine, l’any 2011.

Mare de dos adolescents, el seu caràcter jovial i amable forma part de l’èxit del tractament.

julia

Júlia Salanova

 • Graduada en fisioteràpia per la Fundació Universitària del Bages (UAB), 2017.
 • Formació continuada en ATM (articulació temporomandibular), 2018
 • Fibrolisi diacutània instrumental (ganxos), 2020.
 • Especialista en l’aparell locomotor i la teràpia manual.
  El 2017 començà la seva tasca professional a l’hospital d’Igualada i més endavant s’incorporà en centres privats de fisioteràpia.

Paral·lelament a la praxis clínica, exerceix també en esdeveniments esportius, com els entrenaments de les seleccions catalanes mini femenina i masculina.

És una apassionada de l’esport en general i del bàsquet en concret, on encara és jugadora en actiu.

Amb el somriure per bandera i amb l’empatia i el treball en equip que tan l’esport com la professió requereixen.
La Júlia té una mica de dolç, una mica de picant, i molta energia!

???????????????????????????????????????????????????????????????

Marc Máximo 

Fisioterapeuta especialitzat en Fisioteràpia Respiratòria.

 • Graduat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), 2018.
 • Màster en Fisioteràpia del Tórax per les Escoles Universitàries Gimbernat (EUG), 2020.
Varis cursos d’especialització en fisioteràpia respiratòria:
 • Fisioteràpia respiratòria en pediatria
 • Fisioteràpia respiratòria en adults
 • Fisioteràpia respiratòria en el pacient crític
 • Exercici terapèutic en patologia respiratòria
Durant la seva formació adquireix àmplia experiència en diversos hospitals com Vall d’Hebron, Hospital del Mar o Hospital Sant Joan de Déu, època on descobreix la fisioteràpia respiratòria i d’on no en surt des de llavors.
Inicia la seva pràctica professional en diversos centres residencials i privats com la Fundació l’Espiga i el Centre residencial les Oliveres tot combinant-ho amb diversos períodes de voluntariat al Campus Elite Jove de bàsquet i al Club Bàsquet Igualada.

Durant tot aquest temps ha estat en actiu a l’Hospital Universitari d’Igualada on exerceix actualment tant en l’àrea pediàtrica, adults, UCI i pacients post-covid.

Apassionat de l’esport, la tecnologia i la música.

Li encanten els nens, nenes, petits i grans, sempre busca estar en constant aprenentatge i actualitzat en tots els avenços en l’àmbit de la fisioteràpia respiratòria.

Amb només una sola sessió, el Marc us convencerà a parts iguals, pels resultats del tractament i pel tracte exquisit, especialment amb els més petits, el públic més difícil i exigent 🙂
CedricQ

Cédric E. Peraut

 • Osteòpata especialitzat en Osteopatia neonatal, infantil, adults i edat avançada. Osteòpata en perimaternitat ( embaràs, post-part}.
 • Especialitzat en Teràpia Cranio-sacral a l’Institut Upledger -pare de la tècnica- a Granada.
 • Professor d’esquí pel Ministeri Francès de la joventut i l’esport a l’Escola Nacional d’esquí i alpinisme, Chamonix, 1990.

Apassionat pel cos humà i el seu funcionament, exerceix una professió concorde a la seva vocació “d’ajudar als altres”.

L’any 1992 inicia la seva formació a França, país de naixement, com a Massatgista Professional a Val D’lsère on també exercia de Professor d’Esquí.
Va tenir la sort de col·laborar amb un conegut osteòpata de la regió que li va transmetre l’essència de l’osteopatia.
Viatja a Bali (Indonèsia, 1995) i descobreix les Teràpies Manuals i massatges; decideix formar-se durant uns quants anys en diferents escoles a Ubud, Seminyak i Nusa Lembongan.

Voltant pel món treballa a Costa Rica, col·laborant amb diversos centres a Tamarinde i San José.
Durant molts anys de la seva vida combinà la seva feina com a professor d’esquí amb les formacions i treball de terapeuta.
Després de passar pels estudis de Sommelier (Barcelona, 2003) i afegir la restauració al seu currículum, decideix cursar una formació en Osteopatia a l’Escola Internacional d’Osteopatia Avançada de Barcelona, on aprèn a conjugar els seus coneixements anteriors amb la teoria & pràctica de la formació acadèmica, i a entendre el cos en la seva globalitat.

Al llarg dels últims 10 anys ha anat descobrint i ampliant els seus coneixements en Shiatsu, Hipopressius , Kinesiotape, Nutrició Esportiva i decideix especialitzar-se en Teràpia Cranio-sacral, el seu “peché mignon”.

Pare d’una nena, única entre 20 milions ♥
Si la voleu conèixer us convidem a clickar a www.asociacionprogeria.com

El Cédric parla suau amb accent franc, és alhora calmat i actiu, ideal pels tractaments d’osteopatia!

Anna Pujadó

Llevadora IBCLC (títol experta internacional en lactància materna)

 • Infermera per la Fundació Universitària del Bages, 2006.
 • Llevadora per la Universitat Helmo de Liège, Bèlgica, 2008.
 • Postgrau en teràpies naturals a St Joan de Déu, 2010.
 • Consultora Internacional de lactància materna certificada IBCLC, 2016.
 • Curs “temes de vanguardia en lactància materna” amb Catherine Watson, 2020.
 • Especialitzada en son infantil al Centre d’estudis del son infantil {CESI).
 • Especialitzada també en alimentació complementària i criança respectuosa.
 • Forma part de la Comissió de lactància de l’Hospital d’Igualada, on s’imparteixen cursos d’actualització en lactància dirigit a professionals.

Després d’iniciar els seus estudis com a infermera l’any 2003, va sentir que la seva veritable vocació i motivació era la de ser llevadora, per això es va formar a la Universitat de Liège (Bèlgica) on l’any 2008 va acabar l’especialitat.

Ser mare la transformà, i va decidir formar-se moltíssim en lactància materna i son infantil.
S’adonà de les dificultats amb les que es troben les mares i famílies avui en dia, quan les lactàncies maternes no són tan fàcils com esperaven.
El seu objectiu és fer resorgir a les dones i a les famílies el seu propi poder, estar al seu costat i guiar-los amb informació actualitzada i certa -no basada en mites ni tradicions- amb criteri científic i des del més profund respecte cap a ell@s i els seus fills.

Ajuda a futurs mares i pares, i també als que ja ho són, a què el seu pas per la maternitat i paternitat sigui més tranquil i relaxat, amb un suport professional i especialitzat.
Exerceix a l’Hospital d’Igualada com a llevadora assistent de parts, i ofereix els seus seveis en l’àmbit privat, en consulta a domicili o als centres on col·labora.

Mare de dues nenes, la seva feina és la seva passió.

Emma-Castella

Emma Castellà

 • Instructora de Pilates
 • Instructora de ioga, Hatha ioga i Ashtanga
laura-ermengol

Laura Armengol

Psicòloga especialista en perinatalitat, teràpia familiar, teràpia de parella i individual.

 • Psicologia UAB
 • Màster en psicopatologia clínica a la UAB
 • Formació en el camp de l’educació i el desenvolupament humà en les primeres etapes de la vida i en la intervenció familiar amb el model sistèmic a ETFSP
 • Psicologia perinatal a IESMP
 • Formació en tècniques de reducció de l’estrès i mindfulness.
 • Formació en Hipnopart.

Sempre s’ha considerat molt curiosa, amb ganes d’aprendre i qüestionar l’entorn.
Decideix estudiar psicologia perquè la comunicació i les relacions humanes li semblen complexes i apassionants alhora!
Després de créixer professional i personalment va decidir sortir de la zona de confort i viure un temps a l’estranger, a Dublín. Viatjar és una de les seves grans passions.

Adquireix experiència i competències en psicoteràpia a l’Hospital de Dia de Lleida i en centres privats, fins que comença a treballar al Departament d’Educació com a referent d’assessorament psicopedagògic, acompanyant infants, famílies i professionals en l’etapa escolar, on hi roman més de 10 anys.

Fa uns anys emprèn el camí d’autoconeixement i transformació més intens que mai ha recorregut, la maternitat!
És aquí quan decideix especialitzar-se en psicologia perinatal, hipnopart, mindfulness; afegint un nou acompanyament en el que s’obre a un nou públic: mares, pares, criança respectuosa, famílies…

Tot aquest recorregut tant ampli li permet estar present i acompanyar-te a explorar el teu món, des de la mirada honesta, sensible i respectuosa que la caracteritza.

Explora i cuida la teva salut mental acompanyada per una gran professional!

marina-salanova

Marina Salanova

Preparadora física, entrenadora personal i instructora de les activitats dirigides FUNCIONAL i EMBARÀS ACTIU.

 • CFGS (Cicle formatiu de Grau Superior) en Animació
  d’Activitats Físiques i Esportives
  , Institut Milà i Fontanals,
  Igualada,
  2015.
 • Formaciótaller en dansa urbana i contemporània a l’INEFC
  de Barcelona, 2016.
 • Graduada en Ciències de l’activitat física i l’esport, INEFC,
  Barcelona, 2019

Apassionada de l’esport, l’activitat física i el ball decideix que aquesta passió en sigui la seva professió.
Així ja al llarg del seu pas per la Secundària i el Batxillerat segueix formacions com el Curs CIATE bloc comú i CIATE específic de Joc Esport (2011), Títol de Socorrisme i Curs de Suport Vital Bàsic + DEA (2015), Prevenció de conductes de risc a través de l’esport i el lleure (2015).

Després dels seus estudis de Grau Superior a Igualada, accedeix directament a INEF, on és creadora i coreògrafa del grup de dansa de l’INEFC de Barcelona.

El Hip Hop és la dansa urbana que més balla i de la qual esdevé monitora en Escoles de dansa, Centres Cívics i extraescolars en Escoles públiques.
És també monitora en tot tipus de Campus Esportius (Kanya Pirenaika, OK Estiu, Esportiueig, Campus de Nadal), monitora d’esports i poliesportiu a escoles de primària per a alumnes & pares i mares d’alumnes.

En quant a l’esport, el futbol és el seu esport estrella, essent actualment la Segona capitana del Club Futbol Igualada, té la Capitania de la Selecció de futbol 7 UB i Selecció Catalana Universitària en el seu palmarès.

Treballa com a coordinadora i monitora al rocòdrom Ingravita, i incorpora el nostre equip per portar la seva energia i bon humor a tot@s vosaltres.
Els seus entrenaments personals s’adapten a les vostres necessitats, són globals i molt dinàmics.
Les activitats dirigides que instrueix són plenes de música, planificació, bona execució, salut i molta canya!

L’apassiona el moviment, la feina ben feta i el bon humor.
Amb el seu lema “Si deixes anar les teves pors, tindràs més espai per viure els teus somnis.” ho tens tot guanyat!

La Marina desborda vitalitat i optimisme. Si vols contagiar-te’n vine i entrena amb ella!!!

A Kine fisioteràpia i salut t’oferim
els serveis i el tracte que a nosaltres
ens agradaria rebre. Fins ben aviat!!!

A Kine fisioteràpia i salut hi trobaràs …
 • Professionalitat, rigor i experiència
 • Tracte personalitzat i tractament global de la persona
 • Higiene, material i productes naturals de primera qualitat
 • i sobretot … els nostres somriures!
Perquè els detalls també són importants …
 • Llençolets suaus de teixit no-teixit
 • Llum adequada segons tractament
 • Música zen
 • Ambient acollidor
T’oferim els serveis de:
 • FISIOTERÀPIA
  Traumatològica, neurològica, reumatològica, respiratòria, esportiva i de l’aparell locomotor, reeducació postura!, drenatge limfàtic manual, tractament de cicatrius, problemes musculars, rehabilitació de l’ATM (articulació temporo-mandibular), tècnica Mézières, fisioteràpia de manteniment, massatges relaxants … Especialitat en reeducació abdominal, uroandroginecològica, proctològica, obstètrica i perineal (masculina i femenina).
 • MATERNITAT
  Seguiment físic de l’embaràs, ioga i gimnàstica maternal, curs de preparació al part, preparació del perineu i recuperació del perineu, post part immediat/ tardà, reeducació postura!, reeducació del sòl pelvià-sistema uroginecològic-perineu, reeducació de la cingla abdominal, gimnàstica abdominal hipopressiva, Tronc Sp, activitats mare+bebè. Servei de Llevadora IBCLC (lactància, alimentació i son infantil, criança respectuosa … )
 • ACTIVITATS DIRIGIDES
  Massatge infantil, Hatha ioga, Ioga per a embarassades, Gimnàstica maternal,
  Mares en forma (hipopressius, SP i abdologia, activitat conjunta mare + bebè)
 • TERÀPIES
  Medicina Tradicional Xinesa & acupuntura
  Osteopatia ( bebès/ infantil/ adults)
  Psicologia & Coaching
  Assessorament d’imatge
  Programació neuro lingüística PNL
  Treball d’emocions i d’energies
  Sofrologia Caycediana
  Servei de Llevadora IBCLC
 • QUIROPÓDIA
  Tractament de les afeccions cutànies còrnies de la pell i de les ungles.
 • ELIXIRS FLORALS
  Flors de Bach, de Califòrnia, Australianes … Realitzats de manera individualitzada per una terapeuta amb més de 15 anys d’experiència.
 • MASSATGES
  Per a tu o per a regalar. 32 tractaments per escollir!
  Consulta el nostre ventall a la pestanya “fisioteràpia”
Especialment per a tu …
 • TARGETES REGAL
  Si busques un regal saludable, útil i que creiï benestar aquí el trobaràs … massatges relaxants o descontracurants de 1h30 o 2h de durada, massatges podals, cranio­facials, massatges Ayurveda … tens totes les nostres teràpies i 32 tractaments per escollir!!!
  Consulta l’apartat “Regals” o “fisioteràpia-els nostres massatges”
 • PACKS AMB DESCOMPTE
  Pots comprar 3 sessions de fisioteràpia i beneficiar d’un 10% de reducció immediata.
  A partir de 6 sessions el descompte és d’un 15%.
  Les mateixes condicions són vàlides per la compra de xecs-regal.
  Els packs tenen una validesa de 1 any a partir de la seva data d’entrega.

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay