Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Qui som

Cristina Martí

Fundadora i co-directora de Kine fisioteràpia i salut & Kine espai de salut.

Fisioterapeuta des de 2001; especialitzada en Reeducació abdominal, uroginecològica, coloproctològica, obstètrica i perineal des de 2002
(J.M. Amostegui, M. Caufriez, L. Guillarme i G. Valancogne, UAB Manresa).
Seguidora de la metodologia de Dra Bernadette de Gasquet des de la seva descoberta l’any 2008: curs “abdominals parem el massacre!” (CEKCB Bretanya francesa) i posteriorment tota la seva literatura francesa en el món de la maternitat: preparació al part – post part immediat i tardà.
Actualització de fisioteràpia en obstetrícia l’any 2011. ( J.M. Amostegui, UAB Manresa)
Master-expert en Gimnàstica Abdominal Hipopressiva l’any 2013. (M. Caufriez, CEKCB Bretanya francesa)
Cursos varis en tècniques/patologies de fisioteràpia: embenats neuro-musculars, patologia de genoll, tractament d’escoliosi vertebral, fibromialgia, estabilització vertebral…

Experiència laboral repartida entre Catalunya (2001-2004 i 2010 fins l’actualitat) i França (2004-2009).
Professora a l’escola d’auxiliar de puericultura a St Laurent du Maroni (Guaiana francesa) i del seminari “Sòl pelvià i maternitat” a la formació de doules a Igualada.
Membre de la secció de l’Anoia del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Col.laboradora en premsa local, escriu articles relacionats amb la salut. Fa xerrades per difondre la importància de conèixer i cuidar la zona més sagrada de la dona: la zona uroginecològica-perineal.

Fundadora de Kine fisioteràpia, la Cristina ha posat tota la seva energia en crear un centre on donar un servei global a la persona,  fugint de vells models de fisioteràpia on només es té en compte la part del cos afectada. És amiga de les teràpies energètiques, subtils i naturals.
Apassionada de les panxes i dels nens que s’hi amaguen, tracta amb respecte i amor aquesta etapa tan especial en la vida d’una dona (i de les seves parelles).

Mare d’un nen fantàstic que ha aportat l’experiència personal a l’experiència professional que ja tenia.

Meritxell Pipó

Professora de Ioga i co-directora de Kine fisioteràpia i salut & Kine espai de salut.

Comença a practicar ioga aproximadament als 19 anys i des de llavors que no ho ha deixat.

Llicenciada en química i màster en cooperació internacional, treballa 8 anys en aquest sector fins que decideix fer una formació en professors de ioga i des de llavors està donant classes.

L’any 2005 descobreix l’Ashtanga ioga i la captiva, des d’aquell moment assisteix a diferents seminaris, amb professors com Tomás Zorzo, Eddie Stern, Guy Donahaye o Manju Jois entre d’altres, que li serveixen tant pel seu camí personal com professional.

L’any 2012 obté el títol de professora de ioga dins de l’estil Sivananda, a Yoga Studio Barcelona. Dins del mateix estil cursa seminaris amb Danilo Hernández, i es desplaça a la Índia, practicant en un Ashram.

L’estiu del 2014 realitza una formació específica per embarassades, “Embaràs saludable des del  ioga i l’esferodinamia  amb Dalila Wagner i Viviana Tobi, a l’escola Happy Yoga de Barcelona

“Per mi el ioga no és només una pràctica de postures sinó que va més enllà, és un estil i una filosofia de vida, i el més interessant és que es pot aplicar al dia a dia.”

Rigorosa i fidel al seu estil de vida, es lleva molt d’hora cada dia per practicar ioga i estar al 100% pels adeptes ioguis de Kine.

Laura Antúnez

Fisioterapeuta des de 1998, Màster en Sofrologia Caycediana (Barcelona 2003 i ampliaciô Andorra 2005).
Diplomada en Auxiliar de Geriatria l’any 2004 (FERS Catalunya)

Pluriformada en tècniques de fisioteràpia com: Mézières, drenatge limfàtic manual, embenat neuro-muscular, neurociències clîniques i tècniques de relaxaciô, la seva inquietud per aprendre la porta a seguir cursos com “‘urgències traumatològiques en fisioteràpia”, “diagnòstic en fisioteràpia”, “exercici fîsic, esport i salut” o “sistema integral terapèutic” (nutrició, oligoelements, flors de bach, homeopatia…) entre d’altres.

La seva experiència professional es divideix entre el môn de la fisioteràpia en geriatria i la fisioteràpia global de consultes externes en pacients.

Mare de dos nens, el seu caràcter jovial i amable forma part de l’èxit del tractament.

Ester Arís

Diplomada en fisioteràpia a l’E.U. Gimbernat (UAB) l’any 2008.
Especialitzada en Reeducació abdominal, uroginecològica, coloproctològica, obstètrica i perineal
Postgrau en Fisioteràpia global miofascial -mètode Mézières-
Postgrau en Fisioteràpia, dolor i disfunció miofascial.
Rehabilitació de disfuncions de l’articulació Temporomandibular (ATM), disfuncions cranimandibulars, cranicervicals i dolor facial.

Entre el 2008 i el 2018 desenvolupà la seva carrera professional en diferents hospitals de Barcelona, essent Coordinadora de Rehabilitació Domiciliària de l’Eixample Esquerra de Barcelona al mateix temps que exercia de fisioterapeuta.

Paral·lelament s’anava formant en Postgraus i tècniques vàries, com la Punció seca, la reharmonització articular segons el concepte Sohier, la relaxació instrumental miofascial (ganxos), els embenats neuromusculars, les tècniques manipulatives i miotensives de columna-pelvis-extremitats, shiatsu, aromateràpia i un llarg etcètera de formacions i cursos de temàtica variada.

L’any 2018, després de la seva maternitat, va fer un gir a nivell professional  i començà un projecte laboral allunyada dels hospitals, centrant la seva atenció en la consulta privada.

Apassionada de l’esport enfatitza els tractaments des de la reeducació postural, la tonificació del CORE i l’activitat terapèutica. Li encanta la traumatologia, l’aparell locomotor i la fisioteràpia esportiva.

Mare d’una nena. L’Ester té una set imparable de coneixement per estar al dia de totes les noves tècniques que sorgeixen.

Secretària & Informació i atenció al públic
Professora de Ioga

Se li fa molt difícil definir-se només amb una professió. Autodidacta en moltes matèries, i amb moltes ganes d’aprendre i conèixer, pensa que en el seu món ideal tothom sabria fer una mica de tot.

A la seva vida laboral ha passat per diversos sectors, entre els quals es troben l’atenció al client, el turisme, l’animació, la maquetació editorial i web, la confecció tèxtil i les arts escèniques.

Però de totes les activitats realitzades, la maternitat (junt amb la criança i l’educació) és la que més l’ha satisfet i més l’ha fet créixer.

Mare d’una nena, un nen i una estrella, descobreix el Ioga en el seu primer embaràs i el practica des d’aleshores.

Arriba a Kine per fer les pràctiques de la seva formació d’instrucció en Ioga, i va triar el centre per la seva vinculació amb l’embaràs, la preparació al part i i tots els processos reproductius de les dones. En acabar les pràctiques, s’hi queda per ajudar amb les tasques de secretaria i recepció, perquè li encanta treballar on es cuida tan bé de les persones.

Dirigeix el nou grup de ioga d’intensitat moderada, per apropar el ioga a persones amb alguna dificultat física.

La Noemí és una iogui-secretària-polivalent-multitasques-que parla fluixet-agradable-somrient. La millor persona per acollir-vos a Kine!

marc

Marc Custodi

Graduat en fisioteràpia per la Fundació Universitària del Bages (UAB) l’any 2015.

Especialitzat en aparell locomotor.

Postgrau en Fisioteràpia: Diagnòstic, teràpia manual i exercici terapèutic de l’aparell locomotor.

Entre el 2015 i el 2020 desenvolupà la seva tasca professional en diferents centres de fisioteràpia de la comarca. Exercicint en la fisioteràpia privada i en mútues. Ha estat com a assistent en fisioteràpia en diferents clubs com el Club Futbol Capellades, Club Esportiu Anoia o el Club Bàsquet Igualada.

Paral·lelament segueix en la formació continuada en postgraus i tècniques vàries, com la Punció seca, la relaxació instrumental miofascial (ganxos), diagnòstic, tècniques i tractament visceral, tractament de les tendinopaties utilitzant l’electrolisi percutania terapèutica ecoguiada (EPTE) i diversos cursos en ecografia i INDIBA.

Apassionat de l’esport i la cultura popular, exjugador del Club Bàsquet Igualada i actualment casteller dels moixiganguers d’Igualada. Tractaments basats en la reeducació postural, la tonificació i estirament de les estrctures lesionades, treball del CORE i l’exercici terapèutic. Sempre al dia en els avenços en traumatologia, l’aparell locomotor i la fisioteràpia esportiva.

evaQ

Eva Monfort

Especialista en Medicina Tradicional Xinesa i acupuntura.

Tècnica Superior en Medicina Tradicional Xinesa, per l’Escola Superior de Medicina Tradicional Xinesa de Barcelona en col·laboració amb la Fundación Europea de MTX i amb les Universitats de Medicina Xinesa de Beijing i Yunnan i per la Universitat Europea de l’Atlàntic.

Membre de la Societat Catalana d’Acupuntors n°80476
Membre de la Practitioner’s Register, Fundació Europea de MTX.

Formada en Micoteràpia (fongs medicinals) per Hifas da Terra i en  Rejoveniment facial acupuntural per Jason Smith de l’escola Giovanni Maciocia (Madrid).
Estudi del Huang di Nei Jing per Federico Marmori.
Formada en Coaching Estratègic per l’Institut Gestalt Barcelona, fundat per Joan Garriga.

És una apassionada de la Medicina Xinesa. Està enamorada de textos de fa més de 2500 anys que parlen d’aspectes del cos humà i que es poden aplicar a l’actualitat.
Li agrada practicar especialment la Medicina Tradicional, la qual requereix una disciplina, un treball intern personal, un estudi exhaustiu i un equilibri físic i emocional per poder transmetre i aplicar aquests valors a totes les persones que atén en consulta.
La seva teràpia inclou les següents tècniques:

 • Acupuntura, moxibustió, auriculoterapia i ventoses
 • Massatge Tuina
 • Fitoteràpia (plantes)de la Medicina Tradicional Xinesa
 • Micoteràpia ( fongs medicinals)
 • Electroacupuntura
 • Health coaching
 • Lífting facial Japonès

Tria una o vàries disciplines de la  Medicina Xinesa per poder guarir les dolències que es presentin; la finalitat és restablir el benestar i l’equilibri al cos, ment i esperit.
Treballa la bellesa exterior facial a través de tècniques especifiques de lífting japonès, molt curoses i completes, amb objectiu de rejovenir la cara i l’escot.

“Difondre la medicina tradicional xinesa com a filosofia de vida i sembrar llavors de consciència a cada persona que acudeixi en consulta, per poder oferir alternatives sòlides i no menys reals a problemes de salut que ens preocupen. En definitiva, cuidar-se des de l’arrel per poder tenir una bona qualitat de vida i poder estar en harmonia amb nosaltres i amb el nostre entorn.”

Mare de 3 nenes, l’Eva és igual de dolça i agradable que seriosa i aplicada en la seva feina.

 

annaOrtiz

Anna Ortiz

Fisioterapeuta especialitzada en Reeducació abdominal, uroginecològica, coloproctològica i perineal.
Màster expert en Gimnàstica abdominal hipopressiva, mètode Caufriez.
Títol de Peripart mètode Caufriez
Rehabilitació de disfuncions de l’articulació Temporomandibular (ATM)

Fisioterapeuta des de l’any 2011, comença a treballar en un gabinet ginecològic on, en escoltar els primers batecs i veure la felicitat dels futurs pares queda enamorada d’aquest món màgic.

Ha treballat en els àmbits esportiu, privat, residèncial, spa, i mútues laborals.
Mentrestant segueix formant-se i s’especialitza en: Pilates terra, Mètode Feldenkrais en els moviments del nadó,  Tècnica 5P, Reflexologia Podal, Activitat Física en Embarassades, , Embenats Neuro-Musculars i Cadenes Miofascials.

Col·laboradora d’events esportius com a voluntaria des de l’any 2013. I com a fisioterapeuta en petits animals des de l’any 2016.

Mare d’un nen, sentir els seus batecs va fer-li viure la màgia de la maternitat en 1a persona.

 

CedricQ

Cédric E. Peraut

Osteòpata especialitzat en Osteopatia neonatal, infantil, adults i edat avançada.
Osteòpata en perimaternitat ( embaràs, post-part).

Especialitzat en Teràpia Cranio-sacral a l’Institut Upledger -pare de la tècnica- a Granada.
Professor d’esquí pel Ministeri Francès de la joventut i l’esport a l’Escola Nacional d’esquí i alpinisme, Chamonix, 1990.

Apassionat pel cos humà i el seu funcionament, exerceix una professió concorde a la seva vocació “d’ajudar als altres”.

L’any 1992 inicia la seva formació a França, país de naixement, com a Massatgista Professional a Val D’Isère on també exercia de Professor d’Esquí.
Va tenir la sort de col·laborar amb un conegut osteòpata de la regió que li va transmetre l’essència de l’osteopatia.

Viatja a Bali (Indonèsia, 1995) i descobreix les Teràpies Manuals i massatges; decideix formar-se durant uns quants anys en diferents escoles a Ubud, Seminyak i Nusa Lembongan.
Voltant pel món treballa a Costa Rica, col·laborant amb diversos centres a Tamarinde i San José.

Durant molts anys de la seva vida combinà la seva feina com a professor d’esquí amb les formacions i treball de terapeuta.

Després de passar pels estudis de Sommelier (Barcelona, 2003) i afegir la restauració al seu currículum, decideix cursar una formació en Osteopatia a l’Escola Internacional d’Osteopatia Avançada de Barcelona, on aprèn a conjugar els seus coneixements anteriors amb la teoria& pràctica de la formació acadèmica, i a entendre el cos en la seva globalitat.

Al llarg dels últims 10 anys ha anat descobrint i ampliant els seus coneixements en Shiatsu, Hipopressius , Kinesiotape, Nutrició Esportiva i decideix especialitzar-se en Teràpia Cranio-sacral, el seu “peché mignon”.

Pare d’una nena, única entre 20 milions ♥
Si la voleu conèixer us convidem a clickar a www.asociacionprogeria.com
El Cédric parla suau amb accent gal, és alhora calmat i actiu, ideal pels tractaments d’osteopatia!

 

Anna Pujadó

Infermera per la Fundació Universitària del Bages, 2006.
Llevadora per la Universitat Helmo de Liège, Bèlgica, 2008.
Postgrau en teràpies naturals a St Joan de Déu, 2010.
Consultora Internacional  de lactància materna certificada IBCLC, 2016 i Curs “temes de vanguardia en lactància materna” amb Catherine Watson, 2020.
Especialitzada en son infantil al Centre d’estudis del son infantil (CESI); especialitzada també en alimentació complementària i criança respectuosa.

Forma part de la Comissió de lactància de l’Hospital d’Igualada, on s’imparteixen cursos d’actualització en lactància dirigit a professionals.

Després d’iniciar els seus estudis com a infermera l’any 2003, va sentir que la seva veritable vocació i motivació era la de ser llevadora, per això es va formar a la Universitat de Liège (Bèlgica) on l’any 2008 va acabar l’especialitat.

Ser mare la transformà, i va decidir formar-se moltíssim en lactància materna i son infantil. S’adonà de les dificultats amb les que es troben les mares i famílies avui en dia, quan les lactàncies maternes no són tan fàcils com esperaven.

El seu objectiu és empoderar a les dones i a les famílies, estar al seu costat i guiar-los amb informació actualitzada i certa -no basada en mites ni tradicions- amb criteri científic i des del més profund respecte cap a ell@s i els seus fills.
Ajuda a futurs mares i pares, i també als que ja ho són, a què el seu pas per la maternitat i paternitat sigui més tranquil i relaxat, amb un suport professional i especialitzat.

Exerceix a l’Hospital d’Igualada com a llevadora assistent de parts, i ofereix els seus seveis en l’àmbit privat, en consulta a domicili o als centres on col·labora.

Mare de dues nenes, la seva feina és la seva passió.

 

Montse Santamaria

Llicenciada en Psicologia, coach i acompanyant en treball d’emocions.

Amb una experiència de més de 25 anys en el món de la salut de forma professional, ja de petita era un tema que l’apassionava…
Les primeres experiències  (1987-1991) van ser en el camp de les teràpies naturals: quiromassatge terapèutic, reflexologia podal, flors de Bach, tècniques psico-corporals, etc…..
Després amb la pràctica diària comença a sentir una  necessitat d’aprofundir i conèixer la relació entre cos i ment… com les nostres emocions, creences, patrons de conducta, pensaments… influeixen en el nostre cos.

L’any 1998 es  llicencia en Psicologia i des d’aleshores s’hi ha dedicat, complementant-la amb altres estudis que li han permès entendre l’ésser humà des d’una vessant holística, com una unitat total.
S’ha format també en diferents tècniques alternatives, entre elles les Teràpies energètiques, que permeten un treball intens i profund a diferents nivells, físic-emocional-energètic-espiritual amb l’objectiu de recuperar l’equilibri total de la persona i del seu benestar.

Formació complementària:

– Especialista en imatge corporal, assessorament d’imatge.
– Màster en Programació Neurolingüística (PNL) 2008 SCT Systemic. Madrid
– Formació en coaching personal i executiu. 2009 The International School of Coaching
– Postgrau en teràpia sexual 2012
– Postgrau en Parella i Família. Universitat Ramon Llull. Juliol 1999
– Màster en psicologia clínica i de salut ISEP BCN
– Postgrau en Psico-oncologia 2004 ISEP BCN
– Màster en Hipnosi Clínica (Acadèmia Internacional de Hipnosi Clínica i Experimental. Juny 2006)
– Terapeuta certificada en Teràpia Re connectiva i Re connexió. Eric Pearl. 2014
– Teràpia i Psicoteràpia Prànica avançada. 2015 BCN
– Formadora de tallers i cursos

“Per mi és un plaer immens poder acompanyar cada persona en el seu procés de canvi, de descoberta del seu interior i facilitar el camí per ser la millor expressió d’un mateix. “

Mare de dos fills encantadors a mig camí entre l’adolescència i l’edat adulta.

Amb un somriure a la boca, la Montse s’ocupa tant de l’interior com l’exterior de les persones.

A Kine fisioteràpia i salut t’oferim
els serveis i el tracte que a nosaltres
ens agradaria rebre. Fins ben aviat!!!

A Kine fisioteràpia i salut hi trobaràs…

 • Professionalitat, rigor i experiència
 • Tracte personalitzat i tractament global de la persona
 • Higiene, material i productes naturals de primera qualitat
 •  i sobretot… els nostres somriures!

Perquè els detalls també són importants…

 • Llençol net a cada pacient
 • Llum adequada segons tractament
 • Música zen
 • Ambient acollidor

T’oferim els serveis de:

 • FISIOTERÀPIA
  Traumatològica, neurològica, reumatològica, respiratòria, reeducació postural, drenatge limfàtic manual, tractament de cicatrius, problemes musculars, rehabilitació de l’ATM (articulació temporo-mandibular), tècnica Mézières, fisioteràpia de manteniment, massatges relaxants…
  Especialitat en reeducació abdominal, uroginecològica, proctològica, obstètrica i perineal.
 • MATERNITAT
  Seguiment físic de l’embaràs, ioga i gimnàstica maternal, curs de preparació al part, preparació del perineu i recuperació del perineu, post part immediat / tardà,  reeducació postural, reeducació del sòl pelvià-sistema uroginecològic-perineu, reeducació de la cingla abdominal,  gimnàstica abdominal hipopressiva individual i en grup.
 • CRIANÇA&COACHING MATERN
  “Espai petit Kine”, espai  de trobada entre mares amb els seus bebès.
  Acompanyament a la criança i a la transformació de la maternitat.
  Dirigit per una mare doula i una mare coach.
 • ACTIVITATS DIRIGIDES
  Massatge infantil, Hatha ioga, Ioga per a embarassades, Gimnàstica maternal, Mares en forma (hipopressius i abdologia, activitat conjunta mare + bebè)
 • TERÀPIES
  Medicina Tradicional Xinesa & acupuntura
  Naturopatia & alimentació
  Osteopatia ( bebès/infantil / adults)
  Psicologia
  Coaching
  Assessorament d’imatge
  Programació neuro lingüística PNL
  Treball d’emocions i d’energies
  Sofrologia Caycediana
 • QUIROPÒDIA
  Tractament de les afeccions cutànies còrnies de la pell i de les ungles.
 • ELIXIRS FLORALS
  Flors de Bach, de Califòrnia, Australianes… Realitzats de manera individualitzada per una terapeuta amb més de 15 anys d’experiència.
 • MASSATGES
  Per a tu o per a regalar. 24 tractaments per escollir! Consulta el nostre ventall a la pestanya “fisioteràpia”

Especialment per a tu…

 • MATERIAL DE FISIOTERÀPIA
  Cinturó pelvià (Cinturó de correcció postural activa), compreses calentes de lli i cotó, compreses de fred, coixins cervicals, parafina, cremes i olis… prova primer la mostra i si és el que necessites et proporcionem l’adquisició.
 • TARGETA 12 MESOS FISIOTERÀPIA
  Pels que es cuiden regularment. Si en un any efectues 11 sessions, la número 12 és gratuïta!
 • TARGETES REGAL
  Si busques un regal saludable, útil i que creiï benestar aquí el trobaràs… massatges relaxants o descontracurants de 1h30 o 2h de durada, massatges podals, cranio-facials, massatges Ayurveda… tens totes les nostres teràpies i 24 tractaments per escollir!!!
 • PACKS AMB DESCOMPTE
  Pots comprar 3 sessions de fisioteràpia i beneficiar d’un 10% de reducció immediata. A partir de 6 sessions el descompte és d’un 15%.
  Les mateixes condicions són vàlides per la compra de xecs-regal.
  Els packs tenen una validesa de 1 any a partir de la seva data de compra.

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay