Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Qui som

Cristina Martí

Fundadora i co-directora de Kine fisioteràpia i salut & Kine espai de salut.

Diplomada en Fisioteràpia per la Fundació Universitària del Bages (UAB), 2001.
Especialitzada en Reeducació abdominal, uroginecològica, coloproctològica, obstètrica i perineal des de 2002.
(J.M. Amostegui, M. Caufriez, L. Guillarme i G. Valancogne, UAB Manresa).
Seguidora de la metodologia de Dra Bernadette de Gasquet des de la seva descoberta l’any 2008: curs “abdominals parem el massacre!” (CEKCB Bretanya francesa) i posteriorment tota la seva literatura francesa en el món de la maternitat: preparació al part – post part immediat i tardà.
Actualització de fisioteràpia en obstetrícia l’any 2011. ( J.M. Amostegui, UAB Manresa)
Master-expert en Gimnàstica Abdominal Hipopressiva l’any 2013. (M. Caufriez, CEKCB Bretanya francesa)
Especialista en Pessaris per Sinergia Formación, amb Elena Pozo (Girona 2020).
Especialista en Radiofreqüència / Tecarteràpia per Winback Academy, 2021.
Cursos varis en tècniques/patologies de fisioteràpia: embenats neuro-musculars, patologia de genoll, tractament d’escoliosi vertebral, fibromialgia, estabilització vertebral…

Experiència laboral repartida entre Catalunya (2001-2004 i 2010 fins l’actualitat) i França (2004-2009).
Professora a l’escola d’auxiliar de puericultura a St Laurent du Maroni (Guaiana francesa).
Li agrada fer difusió de la seva professió, participant a xerrades i tallers, a través de la premsa local o les xarxes socials.

Fundadora de Kine fisioteràpia i salut, la Cristina ha posat tota la seva energia en crear un centre on donar un servei global a la persona, fugint de vells models de fisioteràpia on només es té en compte la part del cos afectada.
És amiga de les teràpies energètiques, subtils i naturals.
Apassionada de les panxes i dels nens que s’hi amaguen, tracta amb respecte i amor aquesta etapa tan especial en la vida d’una dona (i de les seves parelles).

Mare d’un nen fantàstic que ha aportat l’experiència personal a l’experiència professional que ja tenia.

Meritxell Pipó

Professora de Ioga i co-directora de Kine fisioteràpia i salut & Kine espai de salut.

Comença a practicar ioga aproximadament als 19 anys i des de llavors que no ho ha deixat.

Llicenciada en química i màster en cooperació internacional, treballa 8 anys en aquest sector fins que decideix fer una formació en professors de ioga i des de llavors està donant classes.

L’any 2005 descobreix l’Ashtanga ioga i la captiva, des d’aquell moment assisteix a diferents seminaris, amb professors com Tomás Zorzo, Eddie Stern, Guy Donahaye o Manju Jois entre d’altres, que li serveixen tant pel seu camí personal com professional.

L’any 2012 obté el títol de professora de ioga dins de l’estil Sivananda, a Yoga Studio Barcelona. Dins del mateix estil cursa seminaris amb Danilo Hernández, i es desplaça a la Índia, practicant en un Ashram.

L’estiu del 2014 realitza una formació específica per embarassades, “Embaràs saludable des del  ioga i l’esferodinamia  amb Dalila Wagner i Viviana Tobi, a l’escola Happy Yoga de Barcelona

“Per mi el ioga no és només una pràctica de postures sinó que va més enllà, és un estil i una filosofia de vida, i el més interessant és que es pot aplicar al dia a dia.”

Rigorosa i fidel al seu estil de vida, es lleva molt d’hora cada dia per practicar ioga i estar al 100% pels adeptes ioguis de Kine.

Sira

Sira Alegre

Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Ramon Llull, Blanquerna, 2007.
Especialitzada en Reeducació abdominal, coloproctològica, uroginecològica, uroandrològica, obstètrica i perineal des del 2008.
Fisiosexologia a l’Institut de la Sexualitat i la Parella, 2008.
Instructora de massatge infantil per l’Associació Espanyola de massatge, 2014.
Màster-expert en Gimnàstica abdominal hipopressiva & Fisiosexologia, mètode Marcel Caufriez, 2019.
Especialista en Radiofreqüència / Tecarteràpia per Winback Academy, 2021.

Des dels inicis de la seva trajectòria curricular té una clara vocació per l’àmbit de la salut. Titulada com a Auxiliar de clínica l’any 1999 decideix formar-se també com a Tècnic de Farmàcia, 2001, i Tècnic Superior en fabricació de productes farmacèutics i afins, 2003.

Havent descobert la Reeducació del sòl pelvià a 1r any de carrera, enfocà les formacions postdiplomada cap aquest camp: ecografia pelviperineal, nutrició en les disfuncions del sòl pelvià, exercici terapèutic en embarassades… així com cursos especialitzats en incontinència urinària i disfuncions del sòl pelvià MASCULINES i FEMENINES, disfuncions coloproctològiques, embaràs i obstetrícia.

La seva activitat assistencial ha estat des del principi una combinació entre aquesta reeducació tan específica i la fisioteràpia músculo-esquelètica.
Es formà també en punció seca, embenat neuromuscular & mètode Pilates per a fisioterapeutes oferint així un ventall de tècniques per a dur a terme els tractaments d’una manera global.

Després de passar per l’àmbit hospitalari, residèncial, centres concertats i privats, un canvi de residència la porta a Igualada per integrar el nostre equip.

Mare d’una nena i un nen. Tot somriure i rínxols, la Sira us acompanyarà amb la seva globalitat pel camí de la salut.

Laura Antúnez

Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Rovira i Virgili, 1998.
Diplomada en Auxiliar de Geriatria l’any 2004 (FERS Catalunya)
Màster en Sofrologia Caycediana (Barcelona 2003 i ampliació Andorra 2005).
Postgrau en Drenatge Limfàtic Manual.
Especialista en Radiofreqüència / Tecarteràpia per Winback Academy, 2021.

Pluriformada en tècniques de fisioteràpia com: Mézières, embenat neuro-muscular, neurociències clíniques i tècniques de relaxació, la seva inquietud per aprendre la porta a seguir cursos com “‘urgències traumatològiques en fisioteràpia”, “diagnòstic en fisioteràpia”, “exercici físic, esport i salut” o “sistema integral terapèutic” (nutrició, oligoelements, flors de bach, homeopatia…) entre d’altres.

La seva experiència professional es divideix entre el món de la fisioteràpia en geriatria, i la fisioteràpia global de consultes externes en pacients.
Ha estat fisioterapeuta a l’Asil d’Igualada, a l’Hospital d’Igualada i a Centres de fisioteràpia privats abans d’incorporar-se a l’equip de Kine, l’any 2011.

Mare de dos adolescents, el seu caràcter jovial i amable forma part de l’èxit del tractament.

Ester

Ester Arís

Diplomada en fisioteràpia per la l’E.U. Gimbernat (UAB), 2008.
Especialitzada en Reeducació abdominal, uroginecològica, coloproctològica, obstètrica i perineal des de 2010.
Postgrau en Fisioteràpia global miofascial, mètode Mézières. 2011.
Postgrau en Fisioteràpia, dolor i disfunció miofascial, 2013.
Rehabilitació de disfuncions de l’articulació Temporomandibular (ATM), disfuncions cranimandibulars, cranicervicals i dolor facial, 2009 i 2013.
Experta en Gimnàstica Abdominal Hipopressiva, mètode Caufriez, 2018.
Postgrau en Fisioteràpia: Diagnòstic, teràpia manual i exercici terapèutic de l’aparell locomotor, Fisiofocus Universitat San Jorge, 2020.
Especialista en Pessaris per Sinergia Formación, amb Elena Pozo (Girona 2020).
Especialista en Radiofreqüència / Tecarteràpia per Winback Academy, 2021.

Entre el 2008 i el 2018 desenvolupà la seva carrera professional en diferents hospitals de Barcelona, essent Coordinadora de Rehabilitació Domiciliària de l’Eixample Esquerra de Barcelona al mateix temps que exercia de fisioterapeuta.

Paral·lelament s’anava formant en Postgraus i tècniques vàries, com la Punció seca, la reharmonització articular segons el concepte Sohier, la relaxació instrumental miofascial (ganxos), els embenats neuromusculars, les tècniques manipulatives i miotensives de columna-pelvis-extremitats, shiatsu, aromateràpia i un llarg etcètera de formacions i cursos de temàtica variada.

L’any 2018, després de la seva maternitat, va fer un gir a nivell professional  i començà un projecte laboral allunyada dels hospitals, centrant la seva atenció en la consulta privada.

Apassionada de l’esport enfatitza els tractaments des de la reeducació postural, la tonificació del CORE i l’activitat terapèutica. Li encanta la traumatologia, l’aparell locomotor i la fisioteràpia esportiva.

Mare d’una nena. L’Ester té una set imparable de coneixement per estar al dia de les noves tècniques que sorgeixen.

Noemí

Professora de Ioga.

Se li fa molt difícil definir-se només amb una professió. Autodidacta en moltes matèries, i amb moltes ganes d’aprendre, pensa que en el seu món ideal tothom sabria fer una mica de tot.

A la seva vida laboral ha passat per diversos sectors, entre els quals es troben l’atenció al client, el turisme, l’animació, la maquetació editorial i web, la confecció tèxtil i les arts escèniques.

Mare d’una nena, un nen i una estrella, descobreix el Ioga en el seu primer embaràs i el practica des d’aleshores.

Arriba a Kine per fer les pràctiques de la seva formació d’instrucció en Ioga, va triar el centre per la seva vinculació amb l’embaràs, la preparació al part i tots els processos reproductius de les dones.

Actualment dirigeix el grup de ioga d’intensitat moderada.

La Noemí és una iogui molt organitzada perquè tothom pugui gaudir del ioga sigui quina sigui la seva condició!

marc

Marc Custodi

Graduat en fisioteràpia per la Fundació Universitària del Bages (UAB), 2015.
Postgrau en Fisioteràpia: Diagnòstic, teràpia manual i exercici terapèutic de l’aparell locomotor, Fisiofocus Universitat San Jorge, 2020.
Especialista en Radiofreqüència / Tecarteràpia per Indiba Activ, 2015-2016 i per Winback Academy, 2021.
Cursant el Màster en Fisioteràpia del Sistema músculo-esquelètic.

Entre el 2015 i el 2020 desenvolupa la seva tasca professional en diferents centres de fisioteràpia de la comarca, tant en fisioteràpia privada com en mútues. Ha estat assistent en fisioteràpia en diferents clubs esportius:
Club Futbol Capellades, Club Esportiu Anoia i actualment és el fisioterapeuta del 1r equip masculí del Club Bàsquet Igualada.

Paral·lelament segueix en la formació continuada en postgraus i tècniques vàries, com la Punció seca, la relaxació instrumental miofascial (ganxos); diagnòstic, tècniques i tractament visceral; tractament de les tendinopaties utilitzant l’electròlisi percutània terapèutica ecoguiada (EPTE) i cursos en ecografia.

Apassionat de l’esport i la cultura popular, exjugador del Club Bàsquet Igualada i actualment casteller dels Moixiganguers d’Igualada.
Els seus tractaments estan basats en la reeducació postural, la tonificació i estirament de les estructures lesionades, treball del CORE i l’exercici terapèutic. Són actius, igual que ell.
Li agrada estar sempre al dia pel que fa els avenços en traumatologia, aparell locomotor i fisioteràpia esportiva.

En la vida com en la salut: força, equilibri, valor i seny.
Paraula de casteller.

CedricQ

Cédric E. Peraut

Osteòpata especialitzat en Osteopatia neonatal, infantil, adults i edat avançada.
Osteòpata en perimaternitat ( embaràs, post-part).

Especialitzat en Teràpia Cranio-sacral a l’Institut Upledger -pare de la tècnica- a Granada.
Professor d’esquí pel Ministeri Francès de la joventut i l’esport a l’Escola Nacional d’esquí i alpinisme, Chamonix, 1990.

Apassionat pel cos humà i el seu funcionament, exerceix una professió concorde a la seva vocació “d’ajudar als altres”.

L’any 1992 inicia la seva formació a França, país de naixement, com a Massatgista Professional a Val D’Isère on també exercia de Professor d’Esquí.
Va tenir la sort de col·laborar amb un conegut osteòpata de la regió que li va transmetre l’essència de l’osteopatia.

Viatja a Bali (Indonèsia, 1995) i descobreix les Teràpies Manuals i massatges; decideix formar-se durant uns quants anys en diferents escoles a Ubud, Seminyak i Nusa Lembongan.
Voltant pel món treballa a Costa Rica, col·laborant amb diversos centres a Tamarinde i San José.

Durant molts anys de la seva vida combinà la seva feina com a professor d’esquí amb les formacions i treball de terapeuta.

Després de passar pels estudis de Sommelier (Barcelona, 2003) i afegir la restauració al seu currículum, decideix cursar una formació en Osteopatia a l’Escola Internacional d’Osteopatia Avançada de Barcelona, on aprèn a conjugar els seus coneixements anteriors amb la teoria & pràctica de la formació acadèmica, i a entendre el cos en la seva globalitat.

Al llarg dels últims 10 anys ha anat descobrint i ampliant els seus coneixements en Shiatsu, Hipopressius , Kinesiotape, Nutrició Esportiva i decideix especialitzar-se en Teràpia Cranio-sacral, el seu “peché mignon”.

Pare d’una nena, única entre 20 milions ♥
Si la voleu conèixer us convidem a clickar a www.asociacionprogeria.com
El Cédric parla suau amb accent franc, és alhora calmat i actiu, ideal pels tractaments d’osteopatia!

Anna Pujadó

Infermera per la Fundació Universitària del Bages, 2006.
Llevadora per la Universitat Helmo de Liège, Bèlgica, 2008.
Postgrau en teràpies naturals a St Joan de Déu, 2010.
Consultora Internacional  de lactància materna certificada IBCLC, 2016 i Curs “temes de vanguardia en lactància materna” amb Catherine Watson, 2020.
Especialitzada en son infantil al Centre d’estudis del son infantil (CESI); especialitzada també en alimentació complementària i criança respectuosa.

Forma part de la Comissió de lactància de l’Hospital d’Igualada, on s’imparteixen cursos d’actualització en lactància dirigit a professionals.

Després d’iniciar els seus estudis com a infermera l’any 2003, va sentir que la seva veritable vocació i motivació era la de ser llevadora, per això es va formar a la Universitat de Liège (Bèlgica) on l’any 2008 va acabar l’especialitat.

Ser mare la transformà, i va decidir formar-se moltíssim en lactància materna i son infantil. S’adonà de les dificultats amb les que es troben les mares i famílies avui en dia, quan les lactàncies maternes no són tan fàcils com esperaven.

El seu objectiu és fer resorgir a les dones i a les famílies el seu propi poder, estar al seu costat i guiar-los amb informació actualitzada i certa -no basada en mites ni tradicions- amb criteri científic i des del més profund respecte cap a ell@s i els seus fills.
Ajuda a futurs mares i pares, i també als que ja ho són, a què el seu pas per la maternitat i paternitat sigui més tranquil i relaxat, amb un suport professional i especialitzat.

Exerceix a l’Hospital d’Igualada com a llevadora assistent de parts, i ofereix els seus seveis en l’àmbit privat, en consulta a domicili o als centres on col·labora.

Mare de dues nenes, la seva feina és la seva passió.

A Kine fisioteràpia i salut t’oferim
els serveis i el tracte que a nosaltres
ens agradaria rebre. Fins ben aviat!!!

A Kine fisioteràpia i salut hi trobaràs…

 • Professionalitat, rigor i experiència
 • Tracte personalitzat i tractament global de la persona
 • Higiene, material i productes naturals de primera qualitat
 •  i sobretot… els nostres somriures!

Perquè els detalls també són importants…

 • Llençolets suaus de teixit no-teixit
 • Llum adequada segons tractament
 • Música zen
 • Ambient acollidor

T’oferim els serveis de:

 • FISIOTERÀPIA
  Traumatològica, neurològica, reumatològica, respiratòria, esportiva i de l’aparell locomotor, reeducació postural, drenatge limfàtic manual, tractament de cicatrius, problemes musculars, rehabilitació de l’ATM (articulació temporo-mandibular), tècnica Mézières, fisioteràpia de manteniment, massatges relaxants…
  Especialitat en reeducació abdominal, uroandroginecològica, proctològica, obstètrica i perineal (masculina i femenina).
 • MATERNITAT
  Seguiment físic de l’embaràs, ioga i gimnàstica maternal, curs de preparació al part, preparació del perineu i recuperació del perineu, post part immediat / tardà,  reeducació postural, reeducació del sòl pelvià-sistema uroginecològic-perineu, reeducació de la cingla abdominal,  gimnàstica abdominal hipopressiva, Tronc 5p, activitats mare+bebè. Servei de Llevadora IBCLC (lactància, alimentació i son infantil, criança respectuosa…)
 • ACTIVITATS DIRIGIDES
  Massatge infantil, Hatha ioga, Ioga per a embarassades, Gimnàstica maternal, Mares en forma (hipopressius, 5P i abdologia, activitat conjunta mare + bebè)
 • TERÀPIES
  Medicina Tradicional Xinesa & acupuntura
  Osteopatia ( bebès / infantil / adults)
  Psicologia & Coaching
  Assessorament d’imatge
  Programació neuro lingüística PNL
  Treball d’emocions i d’energies
  Sofrologia Caycediana
  Servei de Llevadora IBCLC
 • QUIROPÒDIA
  Tractament de les afeccions cutànies còrnies de la pell i de les ungles.
 • ELIXIRS FLORALS
  Flors de Bach, de Califòrnia, Australianes… Realitzats de manera individualitzada per una terapeuta amb més de 15 anys d’experiència.
 • MASSATGES
  Per a tu o per a regalar. 32 tractaments per escollir!
  Consulta el nostre ventall a la pestanya “fisioteràpia”

Especialment per a tu…

 • MATERIAL DE FISIOTERÀPIA
  Cinturó pelvià (Cinturó de correcció postural activa), cremes específiques.
 • TARGETA 12 MESOS FISIOTERÀPIA
  Pels que es cuiden regularment. Si en un any efectues 11 sessions, la número 12 és gratuïta!
 • TARGETES REGAL
  Si busques un regal saludable, útil i que creiï benestar aquí el trobaràs… massatges relaxants o descontracurants de 1h30 o 2h de durada, massatges podals, cranio-facials, massatges Ayurveda… tens totes les nostres teràpies i 32 tractaments per escollir!!!
  Consulta l’apartat “Regals” o “fisioteràpia-els nostres massatges”
 • PACKS AMB DESCOMPTE
  Pots comprar 3 sessions de fisioteràpia i beneficiar d’un 10% de reducció immediata. A partir de 6 sessions el descompte és d’un 15%.
  Les mateixes condicions són vàlides per la compra de xecs-regal.
  Els packs tenen una validesa de 1 any a partir de la seva data de compra.

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay