Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Visites de post-part

Sessió individual on pots venir amb el teu bebè

Les visites de post part ens serveixen per valorar l’estat global de la nova mare, observar-ne l’evolució i adaptar les pautes a seguir a cada moment.

  1. La primera visita és duu a terme just després de l’alta hospitalària i ens permet intervenir el més ràpid possible en cas de necessitat. (inclosa en el curs de prepart).
    En el cas de no haver seguit el curs de prepart es pot fer igualment; avaluant una sèrie de paràmetres importants pel post-part immediat i ràpida intervenció/pautes-consells si és necessari.
    Tot i que el cos treballa per la seva pròpia recuperació i no s’avaluen els primers resultats estables fins les 6 setmanes, és molt recomanable iniciar un tractament des del principi del postpart (descongestió pelviana, cicatrització, to perineal & abdominal, etc) i obligatori en cas d’alteracions i/o dolor (hemorroides, fissures, incontinència urinària/gas/fecal, hematomes, cicatrius, etc)
  2. La segona visita és a les 6 setmanes del naixement, on es fa una valoració estructural, abdominal, de control perineal i de cicatrius (episiotomia, esqueixament, cesària). Podem iniciar tractament si encara no s’havia fet.
  3. La tercera visita és als 3 mesos del naixement, on es fa una valoració de les cicatrius, una valoració estructural, abdominal i perineal completa definitiva. S’estableix un pla de treball adaptat a les necessitats de cada pacient (reeducació abdominal, perineal, postural, prevenció…)

Vine quan puguis, cuidar-te i conèixer el teu estat és important, sigui el moment que sigui!

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay