Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Naturopatia i alimentació

La naturopatia és una disciplina que vetlla per prevenir i recuperar l’estat de salut basant-se en mètodes naturals. Aquestes mètodes inclouen un ampli ventall de teràpies: les essències florals, les sals de Schussler, la teràpia humoral, l’auriculoteràpia, l’iriologia, el reiki, la fitoteràpia i els olis essencials… I té especial rellevància l’alimentació saludable.

Què oferim?

Acompanyament de la persona que acut a nosaltres buscant una solució als seus problemes físics, psíquics o emocionals. Ho fem a través de teràpies i tècniques naturals, treballant d’una manera global però personalitzada.

Prevenció i manteniment de la salut en etapes especials de la vida: embaràs, lactància i post-part, menopausa, pre i post operatori; salut infantil.

Educació alimentària per a totes les edats i segons patologies i objectius individuals. Ús de dietes i consells alimentaris que evolucionen al llarg del tractament.

Coaching nutricional emocional i psicològic. Seguiment del tractament presencial i suport via mail/whatsapp.

A qui va dirigit?

A persones que vulguin modificar la seva dieta per sentir-se millor i gaudir d’una alimentació sana i equilibrada. Pot ser dieta vegetariana o no.

A famílies que vulguin fer un canvi alimentari per estar segures de tenir una alimentació sana, equilibrada i sense carències. Dieta comuna amb especificitats individuals segons edat, patologies, demanda energètica. Per exemple: pare + mare + fill adolescent + fill petita infància + nadó en introducció d’aliments.

Infants, adolescents i persones adultes amb al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, amb problemes d’hiperactivitat, trastorn del caràcter, agressivitat, acné, sobrepès, desganats o que els costa menjar variat…

Dones embarassades, en post-part i en període de lactància, per mantenir o aconseguir l’òptim estat de salut.

Introducció dels aliments en nadons, altres maneres d’alimentar-se.

Persones amb malestars físics o emocionals (cansament, apatia, stress, insomni, restrenyiment, dolors articulars…) i persones que vulguin disminuir de pes.

Persones amb patologies diverses (diabetis, hipertensió, candidiasi, ansietat, problemes de menstruació i de l’esfera uroginecològica, hipo/hipertiroidisme…)

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay