Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Activitats Dirigides

Les activitats dirigides a Kine són en grup reduït, en nombre màxim de 12 depenent de l’activitat.
L’objectiu és oferir classes personalitzades a un preu assequible per a tothom.
Les imparteixen professionals diplomats que vetllen a la correcta execució dels exercicis, adaptant-los al teu nivell.

Aprendràs a: respirar, posicionar-te correctament, guanyaràs flexibilitat, agilitat, equilibri, consciència corporal, concentració mental…
A Kine no volem que et facis mal, volem que facis salut!!!


Mares en forma (estiraments + hipopressius & abdologia mare+bebè)

Dimecres de 15h30 a 16h30 i divendres de 10h a 11h

Classe de 1h d’estiraments, abdominals i exercicis amb el teu bebè, per retrobar el cos d’abans ( o inclús millor!) i no quedar-te encarcarada en el post-part! (posicions de tancament corporal, disminució de l’activitat física i del moviment…)

Reeducació vol dir “tornar a educar quelcom que ja està executant una funció, però d’una manera incorrecta”.
Curs on s’aprenen les posicions correctes del cos en estàtic i en dinàmic, la relació entre els esforços de la nostra vida diària i les conseqüències a nivell perineal, abdominal i del raquis. Coordinació entre el moviment, el raquis, els abdominals i el perineu. Com “fer abdominals” ben fets.
S’utilitzen les tècniques “Gimnàstica abdominal hipopressiva” de Marcel Caufriez i “Abdologia-APOR ” de Dra. De Gasquet i tronc propioceptiu 5P, així com exercicis específics i globals.

Com s’organitza la classe? En nombre reduït de màxim 9 mama+bebè. El bebè no participa en l’activitat però està amb nosaltres per atendre’l en qualsevol moment.
Aquesta activitat de post-part està pensada per a mares (a partir de les 3 setmanes d’haver parit) que volen iniciar una activitat física acompanyades del seu bebè.
Es recomana complementar-la amb les avaluacions obstètrico-fisioterapèutiques de post-part, així la fisioterapeuta té una idea precisa de l’estat de cada mare, i pot orientar a un tractament individual, si és necessari.

Classe dirigida per Cristina Martí, màster-expert en Gimnàstica Abdominal Hipopressiva formada en la tècnica des de 2002 i en APOR de De Gasquet l’any 2008.
Confia en el teu fisioterapeuta per la teva reeducació post-part!

Ioga (Hatha Ioga)


Importada d’Orient aquesta disciplina de vida aporta beneficis físics, psíquics, mentals i energètics: guany de força muscular, equilibri, estirament, coordinació i milloria de la capacitat respiratòria, treball de concentració mental, pau i energia…

La classe té una durada d’hora i mitja i s’estructuren en 3 parts:
Relax inicial – pràctica de postures – relax final.
El relax inicial ens ajuda a “sortir del món exterior i entrar a la classe”, començant a agafar més consciència del  cos i de la respiració.
Les asanes (postures) són una varietat de posicions que tenen la columna vertebral com a eix comú i es poden classificar en postures d’extensió, flexió,  torsions i inclinacions laterals.
El relax final ens ajuda a “sortir de la classe i endinsar-nos al món exterior” d’una manera gradual i relaxada.
La pràctica del ioga i les seves asanes va lligada amb la consciència de la respiració i en com utilitzar-la adequadament per entrar més profundament en cada una de les postures, i així aconseguir més flexibilitat,  força i una millor postura corporal.
Aquesta pràctica proporciona beneficis a nivell intern, millorant el sistema circulatori, respiratori, digestiu… i regulant el sistema nerviós,  donant-nos una major sensació de calma i tranquil•litat durant i al final de la pràctica.
Tothom pot practicar ioga, les asanes es poden adaptar a les necessitats de cada persona, i és cadascú el qui dóna més o menys intensitat a la postura.

Horaris:

Dilluns: 10h a 11h30 / 18h00 a 19h30 / 16h45 a 21h15
Dimarts: 15h15 a 16h45 / 19h30 a 21h
Dimecres: 8h15 a 9h45 / 17h30 a 19h00 / 19h15 a 20h45
Dijous: 18h15 a 19h45 / 20h a 21h30
Divendres: 8h15 a 9h45 / 15h15 a 16h45

Possibilitat de fer classes soltes a través d’abonaments semestrals.

Un cafè amb la teva llevadora

Divendres quinzenals de 11h15 a 12h30

Dirigit a embarassades i mares & pares d’infants fins a 3 anys.
Un espai on compartir experiències i inquietuds, dubtes o neguits.
Un lloc on parlar, per veure i per aprendre les unes de les altres.
SENSE JUTJAMENTS, entre persones que estan en la mateixa situació que tu.
Un espai de pares, mares i futures mares on estar juntes independentment de com s’alimentin les nostres cries, d’on dormin i de com siguin.
Es tractaran temes d’embaràs, part, post-part i criança.

Ioga d'intensitat moderada

Dijous de 10h a 11h15

Classe de ioga adaptada a totes les condicions físiques i a totes les edats. Aquesta pràctica més pausada, us ajudarà a agafar consciència de com esteu i a millorar l’agilitat per al dia a dia, donant més mobilitat a les articulacions i agafant més força muscular per sentir-vos amb més vitalitat. L’instructora vetlla per adaptar les posicions a cada practicant, proposant diferents dificultats i accessoris a utilitzar: cadires, blocs, mantes, coixins.
Moure el cos, estirar-lo, despertar-lo, respirar…  salut per a tots.

Ioga per a embarassades

Dimarts de 17h a 18h15
Dimecres de 10h30 a 11h45
Divendres de 17h30 a 18h45

Ioga adaptat a l’embaràs. Manteniment i milloria de les capacitats corporals per gaudir d’un bon embaràs i arribar en bona forma al moment del part. Coneixement corporal i connexió mare-bebè. Baixar el ritme frenètic de vida i adaptar-lo al ritme natural de l’embaràs. Compartir aquest moment especial de la teva vida amb altres embarassades.

Ioga mama & bebè

Dijous d’ 11h45 a 13h15 (actualment en stand by)

Ioga adreçada a aquelles mares que vulguin fer una activitat de ioga amb els seus nadons.

Practicar ioga amb el teu bebè pot ser una manera de tornar a posar-te en forma després del part, però a més és un complement per a la teva nova vida com a mare: pot ajudar-te a controlar l’estrès o la novetat de la situació, a tenir la ment més centrada, i el més bonic de tot és que mentrestant estaràs establint un vincle molt especial amb el teu bebè a nivell físic i espiritual.

Aproximadament es pot començar a partir de les 6 setmanes després d’haver parit, però tot depèn del tipus de part que s’ha tingut i com hagi sigut la recuperació.

Funcional

Dimarts 18h15 a 19h15
Dijous 17h a 18h

Activitat adreçada a totes aquelles persones, dones i homes, que vulguin fer un treball de tonificació, reeducació postural, hipopressius i Kegels per a:
 • Millorar la faixa abdominal.
 • Millorar la postura corporal.
 • Aprendre a realitzar correctament moviments quotidians com ajupir-se, empènyer o traccionar.
 • Millorar la força, la potència i la tonificació muscular.
 • Augmentar la coordinació i l’estabilitat.
 • Optimitzar l’agilitat, l’equilibri i la capacitat de reacció i mobilitat.
 • Evitar lesions i millorar el condicionament metabòlic.

Massatge infantil

Edicions segons demanda.

Una experiència dolça i amorosa que us ajudarà a crear un creixement familiar harmoniós. És quelcom tan senzill com els massatges que vosaltres, pares i mares, podeu oferir als vostres fills. A través de l’educadora aprendreu tècniques fàcils i útils per poder practicar un bon massatge al vostre fill/a i alhora ajudar-los a relaxar-se, alliberar tensions, regular la respiració, estimular la circulació sanguínia i disminuir el malestar produït per gasos, còlics i restrenyiment. El curs està dirigit a infants de totes les edats, des de nounats fins a nens/es de ben entrada edat escolar.

Curs de preparació al part & educació p/maternal

 • Prepart express individual o en parella
  Combinació 2 hores amb llevadora + 2 hores amb fisioteràpia
  (Si es desitja es poden ampliar el número de sessions)
  Hores concertades.
 • Prepart en grup. LA NOSTRA RECOMANACIÓ.
  Llegeix-ne la descripció:

Edicions trimestrals en grup (octubre-desembre / gener-març / abril-juny )
Aquest curs està dirigit a dones embarassades i  les seves parelles.

L’hem preparat molt acuradament per a que tingueu la millor preparació, tan a nivell teòric com pràctic, per afrontar el 3r trimestre d’embaràs, el part i el post-part immediat.
Està estructurat en 6 sessions que introdueixen els conceptes de manera clara i gradual.

Comptareu amb l’experiència de les llevadores de SOSmama i amb la nostra pròpia experiència com a fisioterapeutes especialitzades en obstetrícia i uroginecologia.
És complementari als cursos que s’ofereixen des de la Seguretat Social, però el seu temari és molt més ampli, amb molta més pràctica i més eines per aquests 3 moments tan cabdals.
El temari  que nosaltres us oferim no el trobareu enlloc, totes les parelles que l’han seguit el recomanen!

És un curs que ajudarà molt a les noves mares així com aquelles que ja han parit anteriorment, es presenten els conceptes des d’una nova vessant i és una nova manera de treballar. Es donaran els coneixements teòrics bàsics per poder entendre com es pareix d’una manera fisiològica (amb o sense peridural), és a dir, s’aprendrà a parir tal i com el cos està preparat per fer-ho. També s’explicarà com estar el màxim de preparada a nivell físic i psico-emocional per afrontar aquest moment en les millors condicions.

És un curs imprescindible per aquelles que desitgen tenir un part natural!

PROGRAMA:

6 sessions en grup de 3 hores de durada (dissabtes matí)
Inclou visita de post-part immediat 60min a Kine fisioteràpia i salut

* Sessió 1 by Kine:
Coneixent el part: anatomia, procés de part, biomecànica.

* Sessió 2 by SOSmama:
– Parir conscientment: possibilitats de part, protocols, pla de part, possibles complicacions, acompanyament de la parella, emocions…

– Cures del recent nascut i de la mare: canvis corporals, símptomes normals/alarma, motius per consultar el pediatre, consells…

* Sessió 3 by Kine:
Període de dilatació: teoria i pràctica. Posicions de benestar del 3r trimestre i segons el desenvolupament del part.

* Sessió 4 by Kine:
Període d’expulsiu: teoria i pràctica. Posicions segons tipus de part.

* Sessió 5 by SOSmama:
– Lactància materna: consells i pautes, resolució de dubtes, trencament de mites…

– Criança respectuosa, alimentació complementària i son infantil: comportaments normals del bebè, acompanyament al seu desenvolupament, tècniques d’introducció d’aliments, entre d’altres temes.

* Sessió 6 by Kine (inclou visita-postpart de 60min a Kine):
Post-part immediat físic i post-cesària: consells i pautes durant la quarantena, com recuperar-se millor, com evitar complicacions…

El preu del curs (per parella) inclou: 6 sessions en grup + dossier del curs + visita post-part immediat 60min a Kine:
Facilitat de pagament fraccionat.

Recomanem fer el curs tot sencer, però en cas d’impossibilitat podeu escollir les sessions que més us interessen.
El preu serà per cada sessió, incloent la formació per 2 persones + dossier del seminari.

Més detalls

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay