Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Cuidant el sòl pelvià

Sessió individual (abans del part, 60 minuts)

Informació sobre la musculatura del sòl pelvià i del perineu durant l’embaràs i el part: coneixement i percepció de la zona, comportament durant el part, control de la musculatura, necessitats específiques del moment.
Mini revisió uro-gine de l’embarassada ( aquesta sessió és molt interessant perquè permet conèixer a la fisioterapeuta l’estat del sòl pelvià abans del part. )
Detecció de problemes/alteracions si és el cas (hemorroides, varius vulvars, fissures, hipertonia…) i proposta de tractament si és necessari.
Aprenentatge del massatge perineal: sola o amb parella. S’aconsella a partir de la setmana 32 de gestació.

Sessions individuals de massatge perineal
(abans del part, 30 minuts)

Sessió on la fisioterapeuta realitza el massatge perineal.

Motius per fer aquesta sessió: preparar el teu perineu a l’estirament durant l’expulsiu, elastifica i millora la circulació, descongestiona i aporta benestar, permet descobrir noves sensacions a la zona perineal, és font d’autoconeixement.

Post-part (60 min)

– Reeducació postpart completa (diafragma, abdomen, postura corporal, hàbits miccionals i defecatoris…)
(consultar la pestanya de reeducació abdominal, uroginecològica, proctològica i perineal)

– Sessions de reeducació perineal i del sòl pelvià: en cas de baix to, incontinències, prolapses, hemorroides, fissures…

– Tractaments de cicatrius d’episiotomia o esqueixament: evitar que siguin doloroses en cap acte diari, ni  durant les relacions sexuals amb penetració, que no facin bandes fibroses ni internes ni externes, retrobar la sensibilitat normal del perineu.
– Tractaments de cicatrius de cesària: evitar adherències i reducció de la mobilitat, sensacions d’encartronament i sensibilitat alterada.

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay