Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Cuidant el sòl pelvià

Sessió individual (abans del part, 60 minuts)

Informació sobre la musculatura del sòl pelvià i del perineu durant l’embaràs i el part: coneixement i percepció de la zona, comportament durant el part, control de la musculatura, necessitats específiques del moment.
Mini revisió uro-gine de l’embarassada ( aquesta sessió és molt interessant perquè permet coneixer a la fisioterapeuta l’estat del sòl pelvià abans del part. )
Detecció de problemes/alteracions si és el cas (hemorroides, varius vulvars, fisures, hipertonia…) i proposta de tractament si és necessari.
Aprenentatge del massatge perineal: sola o amb parella i descoberta de l’epino (globet d’estirament perineal) si la persona gestant ho desitja.

Sessions individuals de massatge perineal i “epino” (opcional)
(abans del part, 30 minuts)

Sessió on la fisioterapeuta realitza el massatge perineal i utilitza l’epino (si la persona gestant ho desitja)

Motius per fer aquesta sessió: preparar el teu perineu a l’estirament durant l’expulsiu, elastifica i millora la circulació, permet descobrir noves sensacions a la zona perineal i gràcies a l’epino podem simular la sortida del cap del bebè (sempre respectant la capacitat del sòl pelvià, buscant només sensacions).

Post-part (30 minuts/60 min)

30 min: Tractaments de cicatrius d’episiotomia o esqueixament:  evitar que siguin doloroses durant les relacions sexuals, que no facin bandes fibroses ni internes ni externes, retrobar la sensibilitat normal del perineu.
Sessions de reeducació perineal i del sòl pelvià: en cas de baix to, incontinències, prolapses…
60min: treball del sòl pelvià + reeducació postpart completa (diafragma, abdomen, postura corporal, hàbits miccionals i defecatoris…)
(consultar la pestanya de reeducació abdominal, uroginecològica, proctològica i perineal)

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay