Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Coaching

Per explicar què és el coaching utilitzarem un exemple:

“Imagina’t que estàs perdut al mig d’un bosc. Vols fer un viatge cap un lloc determinat -o potser no saps on vols anar exactament-, però si saps que vols sortir del bosc i per fer-ho has d’emprendre el camí (PROCÉS DE COACHING) . Trobes una brúixola (COACH) que t’acompanyarà durant aquest recorregut i serà el teu punt de referència per saber on és el nord, sud, est i oest. Tu decidiràs cap on tirar, si vols fer un camí curt fins a la propera esplanada o si vols fer un llarg camí travessant alguna muntanya, depèn d’on vulguis anar. Pararàs per reflexionar i avaluar què tens en aquest moment i què et fa falta per continuar (SITUACIÓ ACTUAL). Les habilitats i recursos que ja tens -però que potser ignores- per fer-ho i les que necessitaràs per dur a terme la teva aventura.. Potser també entendràs per què t’has perdut i ho voldràs canviar (COMPROMÍS).
Amb la brúixola aprendràs a ser conscient d’on et trobes en cada moment, de si el què fas i com ho fas t’apropa cap el teu punt final (OBJECTIU), de les creences que t’ajuden a tirar endavant o que et fan sentir por. Seràs responsable de tu mateix. Cada dia et proposaràs un tram determinat a fer, conjuntament amb l’ajuda de la brúixola marcaràs un PLA D’ACCIÓ : quantes hores caminaràs, per on passaràs, quin serà el teu ritme al caminar, on menjaràs, què hauràs de fer i com per aconseguir-lo, etc…
I al final del dia avaluaràs si vas en la direcció que vols o l’has de canviar o fa falta millorar alguna cosa. Si ha estat un dia profitós i resolutiu per tu, què has après de nou, etc…
A l’anar avançant, i veient el camí fet, augmentarà la teva confiança i motivació fins arribar a la fita final. ”

El coaching no és teràpia, ni consultoria, ni formació. El coaching és un procés de canvi que ajuda a despertar i descobrir qui ets, quins valors tens, què vols realment a la teva vida, què vols fer per canviar, cap a on vols anar i com hi vols anar. Orientat a explorar noves perspectives i descobrir els recursos, talents, i acciones necessàries per la consecució del teus objectius i il•lusions.
Es parteix de la premisa que el COACHEE (persona que rep procés de coaching) és qui té la major i millor informació per resoldre la situació a la que s’enfronta. El coach (persona que fa el coaching o “entrenador”) facilita al coachee que ho descobreixi i que aprengui per sí mateix.

Tot aquest procés es fa en un entorn de confiança, confidencialitat i compromís, mitjançant preguntes, escoltant i reflexionant.
Cada procés és individual i es dissenya en funció de les necessitats del client@. En general es necessita entre 6 i 15 sessions d’una hora de durada. El període entre sessions es fixa de mutu acord, sent normalment una sessió a la setmana o cada 15 dies.
El coaching t’ajuda a augmentar la teva autoconsciència, autocontrol, autoconfiança, aprenentatge, a passar a l’acció i a assolir els teus objectius.

QUAN FER UN PROCÉS DE CAOCHING?
Quan has arribat un punt que no saps molt bé què vols.
Quan vols millorar aspectes professionals i/o personals
Quan vols re-orientar la carrera professional i/o recerca de feina .
Quan vulguis guanyar confiança i seguretat en tu mateix@
Quan estàs travessant un moment de “crisi” per algun concepte i això implica reorientar alguna àrea de la teva vida. (separacions, canvis de feina. …..)
Quan vulguis millorar la teva relació amb els altres (companys de feina, família, fills, parella, amics….)
Quan encara sabent com fer les coses, no les fas o no et poses en marxa (iniciar uns estudis, projecte…..)
Quan desitgis desenvolupar una habilitat o competència (preparar reunions, parlar en públic, conferències, etc.).
Quan vulguis reconèixer les teves limitacions i generar estratègies per a superar-les. (creixement personal)
Quan vulguis millorar la teva salut (una malaltia crònica, perdre pes, canviar un hàbit poc saludable, fer exercici, etc.).

En definitiva s’aprèn a LIDERAR LA TEVA PRÒPIA VIDA.

 

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay