Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Reeducació abdominal, uroginecològica, proctològica i perineal

Sessió individual:

Aquest tipus de reeducació s’ocupa de la nostra competència abdominal, de les possibles alteracions urinàries, fecals, del posicionament de la pelvis i dels nostres òrgans interns, de la nostra sexualitat així com de la funció i de l’estat del nostre perineu i dels músculs del sòl pelvià.
Per entendre’ns… tot el que fa referència a la panxa, a l’orina i la femta, la vagina-ùter i el sexe…
Malgrat que cada paraula indiqui una part diferent, aquestes estrucutres actuen i es relacionen entre elles; una alteració en algun d’aquests sistemes donarà conseqüències directes en ell mateix i colaterals en un dels altres sistemes associats.

Sovint pensem que aquesta reeducació només està indicada en dones que han acabat de parir, però aquestes alteracions poden aparèixer en qualsevol moment de la vida: infants, adolescents, post-part, menopausa
Pot beneficiar-se doncs d’aquest tipus de reeducació qualsevol persona (infant/adult) que tingui un trastorn en algun dels sistemes anomenats.
Aquest tipus de reeducaciô és molt important en fase pre-operatôria i post-operatôria.
A Kine tractem amb les dones i els infants.

Sessió en grup:

En cas d’utilitzar la Gimnàstica abdominal hipopressiva com a tècnica de reeducaciô, es fan sessions en grup. Per protocol de tractament (Dr. Caufriez) se n’han de fer 10 abans de passar al treball domiciliari. Si ho desitja el pacient pot continuar amb les sessions  grupals un cop finalitzades les sessions protocolàries. (podeu consultar “activitats dirigides”)

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay