Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Treball d’emocions

Amb el treball d’emocions pretenem englobar totes les tècniques que la nostra terapeuta utilitza per treballar el món no-palpable i subtil, el món dels sentiments encatllats, les pors, frustracions o patrons de conducta que no ens agraden, les males energies, els problemes repetits… tot allò que s’ha de sanar, ja sigui de l’aquí i ara, com de l’abans –del molt abans- i ens acompanya en el canvi en aquesta nova era.
Tot sovint recaiem en els mateixos comportaments; per canviar-los cal treballar des de l’òptica adequada: l’origen.

En el cas de la maternitat la terapeuta us pot ajudar durant l’embaràs: pors, alteracions de salut durant la gestació, sacseig emocional…
Ja en el post-part us pot ajudar areparar “abusos o frustracions” del moment del vostre part, si sentiu que alguna cosa no ha quadrat, ja sigui a nivell fîsic (“el meu cos no va respondre en el moment del part”) com emocional (“em mirava el meu bebè i no sentia res” / “no sóc capaç de ser mare…”)…

Aquest treball des de les emocions i les energies ens ajudarà a fer el camí cap el canvi més harmònic i planer.

US PRESENTEM 2 TÈCNIQUES ESPECÍFIQUES:

PSICOTERÀPIA PRÀNICA

La Psicoteràpia prànica ens ajuda a mantenir un bon estat de salut emocional i mental, a ser proactius i al desenvolupament personal, ja que ens permet estar en equilibri amb nosaltres mateixos. També té un efecte preventiu.

Tot i que la Psicoteràpia Prànica en principi està orientada a la vessant més psicològica de la persona, també té una gran i positiva repercussió en la salut física, ja que al remoure un bloqueig emocional millora substancialment la salut general. Es centra en el tractament dels trastorns i desordres mentals sense entrar a analitzar les experiències i records traumàtics o dolorosos.

Segueix els mateixos principis d’actuació que la Teràpia de Sanació Prànica, basats en la pròpia auto recuperació i energització del camp energètic i xacres.

INDICACIONS
Ansietat, fòbies, obsessions, estrès, irritabilitat, traumes….
Alteracions en l’estat d’ànim, depressions, inestabilitat emocional, insatisfacció interior….
Addiccions
Alteracions en el comportament (agressivitat….)
Dislèxia , TDAH,
Persones que treballen en hospitals o en ambients molt estressants
Dificultats en la parella, o familiars

RECONNEXIÓ

¿Què es La Reconexión®?
En el seu origen els meridians del nostre cos estaven connectats a la xarxa energètica que envolta al planeta: les línies axiatonals estaven dissenyades per prolongar-se i connectar-se a una xarxa més gran que ens uneix a l’Univers sencer, però que hem estat desconnectats fa temps.

La Reconexión® activa de nou aquests sistemes: les línies llei del nostre planeta, les línies dels meridians del cos humà i la reixeta d’energia universal. D’aquesta manera, hi ha un intercanvi accelerat de llum, informació i energia que té la informació necessària i adequada per a cada ésser. Provocant una revolució molt profunda i una expansió de consciència.

La Reconexión® t’ equilibra, desprograma el teu vell sistema d’alteracions electromagnètiques. És el camí per re connectar-te amb la teva freqüència vibratòria, auto-sanadora, amb la teva intel•ligència superior, elevar consciència i accedir a lo que de veritat ets.

Beneficis de la La Reconexión®
Accelera el teu procés evolutiu atraient amb més facilitat el que necessites per a la teva evolució.
Accedir a qui realment ets.
Clarifica el teu Propòsit de vida y t’ajuda a realitzar-lo.
Permet que la vida flueixi més fàcilment.
Aclareix la ment i augmenta la intuïció.
Proporciona calma i serenitat.
Disminueix la por i augmenta la confiança.
Possibilita que els miracles i les sincronicitats augmentin en la teva vida.
Prepara el teu sistema per adaptar-te als canvis .

La realitat de la seva existència i els canvis que produeix s’han demostrat clarament en laboratoris científics, amb nombrosos estudis i casos reals que avalen ala seva eficàcia.

La Reconexión® és una experiència única i determinant, que es realitza un cop a la vida, en dos sessions i en dos dies consecutius.

 

 

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay