Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Mares en forma (estiraments + posturologia + abdominals + tonificació mare+bebè)

Mares en forma (estiraments + posturologia + abdominals + tonificació mare+bebè)

Dimecres de 9h30 a 10h30 i 15h30 a 16h30

Classe de 1h d’estiraments, abdominals i exercicis de força & mobilitat amb el teu bebè, per retrobar el cos d’abans ( o inclús millor!) i no quedar-te encarcarada en el post-part! (posicions de tancament corporal, disminució de l’activitat física i del moviment…)

Curs on s’aprenen les posicions correctes del cos en estàtic i en dinàmic, la relació entre els esforços de la nostra vida diària i les conseqüències a nivell perineal, abdominal i del raquis. Coordinació entre el moviment, el raquis, els abdominals i el perineu. Treball corporal complet i específic d’abdominals  “ben fets”.

S’utilitzen les tècniques “Gimnàstica abdominal hipopressiva” de Marcel Caufriez i “Abdologia-APOR ” de Dra. De Gasquet, tronc propioceptiu 5P, treball d’estabilització del transvers profund de l’abdomen, així com exercicis específics i globals.

Com s’organitza la classe? En nombre reduït de màxim 9 mama+bebè. El bebè no participa en l’activitat però està amb nosaltres per atendre’l en qualsevol moment.
Aquesta activitat de post-part està pensada per a mares (a partir de les 3 setmanes d’haver parit) que volen iniciar una activitat física acompanyades del seu bebè.
Es recomana complementar-la amb les avaluacions obstètrico-fisioterapèutiques de post-part, així la fisioterapeuta té una idea precisa de l’estat de cada mare, i pot orientar a un tractament individual, si és necessari.

Classe dirigida per Cristina Martí, màster-expert en Gimnàstica Abdominal Hipopressiva formada en la tècnica des de 2002 i en APOR de De Gasquet l’any 2008. Especialitzada en embaràs i postpart des de 2001.
Confia en el teu fisioterapeuta per la teva reeducació post-part!

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay