Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Ioga (Vinyassa / Ashtanga / Hatha)

Importada d’Orient aquesta disciplina de vida aporta beneficis físics, psíquics, mentals i energètics: guany de força muscular, equilibri, estirament, coordinació i milloria de la capacitat respiratòria, treball de concentració mental, pau i energia…

 

La classe té una durada d’hora i quart i s’estructuren en 3 parts:
Relax inicial – pràctica de postures – relax final.
El relax inicial ens ajuda a “sortir del món exterior i entrar a la classe”, començant a agafar més consciència del  cos i de la respiració.
Les asanes (postures) són una varietat de posicions que tenen la columna vertebral com a eix comú i es poden classificar en postures d’extensió, flexió,  torsions i inclinacions laterals.
El relax final ens ajuda a “sortir de la classe i endinsar-nos al món exterior” d’una manera gradual i relaxada.
La pràctica del ioga i les seves asanes va lligada amb la consciència de la respiració i en com utilitzar-la adequadament per entrar més profundament en cada una de les postures, i així aconseguir més flexibilitat,  força i una millor postura corporal.
Aquesta pràctica proporciona beneficis a nivell intern, millorant el sistema circulatori, respiratori, digestiu… i regulant el sistema nerviós,  donant-nos una major sensació de calma i tranquil•litat durant i al final de la pràctica.
Tothom pot practicar ioga, les asanes es poden adaptar a les necessitats de cada persona, i és cadascú el qui dóna més o menys intensitat a la postura.

Horaris:

Dilluns: 8h a 9h15
Dimarts: 15h30 a 16h45
Dimecres: 18h a 19h15
Dijous: 19h15 a 20h30

Classes dirigides per Bàrbara Montes i Emma Castellà, instructores de ioga.

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay