Truca'ns: 93 804 78 24 / 685 82 34 38

Ioga per a dones

Dimarts: 20h15 a 21h15

Importada d’Orient aquesta disciplina de vida aporta beneficis físics, psíquics, mentals i energètics: guany de força muscular, equilibri, estirament, coordinació i milloria de la capacitat respiratòria, treball de concentració mental, pau i energia…

Les àssanes (postures) són una varietat de posicions que tenen la columna vertebral com a eix comú i es poden classificar en postures d’extensió, flexió,  torsions i inclinacions laterals.
La pràctica del ioga i les seves àssanes va lligada amb la consciència de la respiració i en com utilitzar-la adequadament per entrar més profundament en cada una de les postures, i així aconseguir més flexibilitat,  força i una millor postura corporal.
Aquesta pràctica proporciona beneficis a nivell intern, millorant el sistema circulatori, respiratori, digestiu… i regulant el sistema nerviós,  donant-nos una major sensació de calma i tranquil•litat durant i al final de la pràctica.
Tothom pot practicar ioga, les àssanes es poden adaptar a les necessitats de cada persona, i és cadascú el qui dóna més o menys intensitat a la postura.
Ioga és pranaiama, meditació i àssanes

Aquest ioga ESPECIAL DONES beu dels ioga Hatha i Vinyassa, i està basat en la modalitat Iyengar.
I segons aquestes modalitats us aportaran les autocures necessàries recomanades a la dona.
Connexió. Treball corporal. Respiració dels òrgans interns. Recuperació. Alineament.

Classes dirigides per Bàrbara Montes, instructora de ioga.

On som

C/ Masquefa 79-83 baixos
(davant Bombers)
08700 Igualada
(Barcelona)
T. 938 047 824
M. 685 823 438
kine@fisioterapeutes.org

Troba'ns també a...

Subscriu-te i no et perdis cap novetat!

mailing gratis by Mailrelay